Er du også i tvivl om hvorvidt du skal vælge Mac eller Windows? Læs med her

Dette indhold er sponseret

Teknologien udvikler sig med rivende hastighed, men når det kommer til computere, er der overordnet to dominerende styresystemer nemlig Mac og Windows. For folk som ikke har forstand på computere kan det være en udfordring at finde ud af de overordnet forskelligheder på de to typer computere, men faktisk er der ret stor forskel på en Mac- og en Windows computer, og derfor er der også her samlet en række råd til hvad du bør tage med i dine overvejelser når du står og skal vælge mellem en Mac og en Windows.

 

Gør op med dig selv hvor vigtig designdelen er for dig

En Mac er typisk en anelse dyrere end en Windows, og dette er der primært to forskellige grunde til. For det første betaler du også penge for selve mærket, men du betaler også for designet. Hos Apple har de nemlig lagt meget hårdt arbejde i en Macs design, som overordnet set overhæler Windows computerne, også i forhold til hvilke materialer der er valgt at blive anvendt. Er du et menneske som går meget op i design og kvalitet kan du finde en  billig Macbook Airher.

 

Tag højde for hvilken slags telefon du selv har

En anden overvejelse du bør gøre dig når du skal vælge mellem de to forskellige styresystemer, er at en Mac ofte arbejder bedst sammen med en telefon med samme styresystem, ligesom at en Windows computer ofte arbejder bedst sammen med en android telefon. Det er ikke umuligt at få en android telefon til at arbejde sammen med din Mac, men det er en hel del svære at få det til at fungere 100% optimalt. Derfor kan det mange gange være en fordel at gå med Apple-produkter hele vejen eller Windows og android hele vejen.

 

 

 

 

 

Dette indhold er sponseret

Teknologien udvikler sig med rivende hastighed, men når det kommer til computere, er der overordnet to dominerende styresystemer nemlig Mac og Windows. For folk som ikke har forstand på computere kan det være en udfordring at finde ud af de overordnet forskelligheder på de to typer computere, men faktisk er der ret stor forskel på en Mac- og en Windows computer, og derfor er der også her samlet en række råd til hvad du bør tage med i dine overvejelser når du står og skal vælge mellem en Mac og en Windows.

 

Gør op med dig selv hvor vigtig designdelen er for dig

En Mac er typisk en anelse dyrere end en Windows, og dette er der primært to forskellige grunde til. For det første betaler du også penge for selve mærket, men du betaler også for designet. Hos Apple har de nemlig lagt meget hårdt arbejde i en Macs design, som overordnet set overhæler Windows computerne, også i forhold til hvilke materialer der er valgt at blive anvendt. Er du et menneske som går meget op i design og kvalitet kan du finde en  billig Macbook Airher.

 

Tag højde for hvilken slags telefon du selv har

En anden overvejelse du bør gøre dig når du skal vælge mellem de to forskellige styresystemer, er at en Mac ofte arbejder bedst sammen med en telefon med samme styresystem, ligesom at en Windows computer ofte arbejder bedst sammen med en android telefon. Det er ikke umuligt at få en android telefon til at arbejde sammen med din Mac, men det er en hel del svære at få det til at fungere 100% optimalt. Derfor kan det mange gange være en fordel at gå med Apple-produkter hele vejen eller Windows og android hele vejen.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply