Guide: Sådan indretter du det perfekte soveværelse

Det fede ved indretning er, at der ingen regler er. Når du skal indrette din bolig, handler det om at få skabt et sted, hvor du føler dig tilpas og hjemme. Du kan helt selv bestemme, hvordan dit hjem skal se ud. Indretning er en måde at udtrykke sig på. Når du skal indrette dit soveværelse, er det specielt vigtigt, at du får lavet et rum, hvor du kan føle dig godt tilpas. Du bruger rigtig mange af døgnets timer på soveværelset, så det er klart også værd at bruge noget tid på at indrette rummet helt perfekt. Men hvordan gør du så det?

 

Det vigtigste element i soveværelset

Du kan altid starte med at finde den helt rette seng. Sengen må siges at være det vigtigste element på dit soveværelse. Der findes rigtig mange senge, så det kan godt være noget af en jungle at finde rundt i. Der findes de senge, som er rigtig gode at ligge i, men som ikke gør noget specielt godt for din indretning, og så er der de senge, som er rigtig flotte, men som til gengæld ikke er så gode at ligge i. Dog er det også muligt at finde senge, som kan begge dele. Hvis du f.eks. køber en Jensen seng, vil du få begge dele.

 

Mal dine vægge i mørke toner

Der er noget hyggeligt og rart over, når et soveværelse nærmest føles lidt som en hule at træde ind i. Hvis du godt kan lide den stemning, kan du skabe den ved f.eks. at male én eller flere vægge i en mørk tone. Det vil få rummet til at syne en smule mindre, men det er til gengæld også det, der gør det mere hyggeligt. Du kan f.eks. gå efter en smuk petroleumsblå.

 

Skab en rød tråd

På dit soveværelse gør det heller ikke noget, at der er en form for rød tråd. Det kan øjet nemlig godt lide. Du kan skabe den røde tråd ved f.eks. at lade nogle farver gå igen rundt omkring. Hvis du har valgt en farve til dine vægge, kan du lade den farve gå igen i en vase, dit vækkeur, dit sengetøj el.lign. Det skaber noget harmoni i rummet, når noget på den måde går igen flere steder. Du kan også udvælge 2-3 farver, der skal gå igen flere steder, hvis du har svært ved at holde dig til kun én.

 

Alt det der ekstra

Når du har de mest basale ting på plads, handler det bare om alt det der ekstra, som kan gøre dit soveværelse til dit helt eget. Du kan gå på jagt efter noget fint sengetøj, nogle flotte billeder til væggen eller nogle friske planter. Hvis du gerne vil gøre dit soveværelse lidt mere personligt, kan du gøre det ved at lave en billedvæg med billeder, der betyder noget for dig. Du kan også lave en opslagstavle, hvor du kan hænge både personlige billeder, citater, udklip m.m.

Dette indhold er sponseret.

Det fede ved indretning er, at der ingen regler er. Når du skal indrette din bolig, handler det om at få skabt et sted, hvor du føler dig tilpas og hjemme. Du kan helt selv bestemme, hvordan dit hjem skal se ud. Indretning er en måde at udtrykke sig på. Når du skal indrette dit soveværelse, er det specielt vigtigt, at du får lavet et rum, hvor du kan føle dig godt tilpas. Du bruger rigtig mange af døgnets timer på soveværelset, så det er klart også værd at bruge noget tid på at indrette rummet helt perfekt. Men hvordan gør du så det?

 

Det vigtigste element i soveværelset

Du kan altid starte med at finde den helt rette seng. Sengen må siges at være det vigtigste element på dit soveværelse. Der findes rigtig mange senge, så det kan godt være noget af en jungle at finde rundt i. Der findes de senge, som er rigtig gode at ligge i, men som ikke gør noget specielt godt for din indretning, og så er der de senge, som er rigtig flotte, men som til gengæld ikke er så gode at ligge i. Dog er det også muligt at finde senge, som kan begge dele. Hvis du f.eks. køber en Jensen seng, vil du få begge dele.

 

Mal dine vægge i mørke toner

Der er noget hyggeligt og rart over, når et soveværelse nærmest føles lidt som en hule at træde ind i. Hvis du godt kan lide den stemning, kan du skabe den ved f.eks. at male én eller flere vægge i en mørk tone. Det vil få rummet til at syne en smule mindre, men det er til gengæld også det, der gør det mere hyggeligt. Du kan f.eks. gå efter en smuk petroleumsblå.

 

Skab en rød tråd

På dit soveværelse gør det heller ikke noget, at der er en form for rød tråd. Det kan øjet nemlig godt lide. Du kan skabe den røde tråd ved f.eks. at lade nogle farver gå igen rundt omkring. Hvis du har valgt en farve til dine vægge, kan du lade den farve gå igen i en vase, dit vækkeur, dit sengetøj el.lign. Det skaber noget harmoni i rummet, når noget på den måde går igen flere steder. Du kan også udvælge 2-3 farver, der skal gå igen flere steder, hvis du har svært ved at holde dig til kun én.

 

Alt det der ekstra

Når du har de mest basale ting på plads, handler det bare om alt det der ekstra, som kan gøre dit soveværelse til dit helt eget. Du kan gå på jagt efter noget fint sengetøj, nogle flotte billeder til væggen eller nogle friske planter. Hvis du gerne vil gøre dit soveværelse lidt mere personligt, kan du gøre det ved at lave en billedvæg med billeder, der betyder noget for dig. Du kan også lave en opslagstavle, hvor du kan hænge både personlige billeder, citater, udklip m.m.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply