Flyt til Silkeborg!

Står I og skal flytte, men ved ikke helt hvorhen? Så flyt til Silkeborg! Silkeborg er en god blanding af natur, kultur og byliv og ligger centralt mellem andre store byer. Tilmed er der boliger til alle i Silkeborg, uanset hvad I er på udkig efter. Her har vi samlet vores bud på, hvorfor I skal flytte til Silkeborg, hvordan I finder jeres drømmebolig og hvordan I bedst muligt finder jer til rette.

 

Silkeborg har alt

I hjertet af det øst- og midtjyske ligger Silkeborg. Herfra har du adgang til masser af jobmuligheder tæt på og mindre end en 1 times kørsel til både Billund, Herning, Karup, Viborg, Randers, Aarhus og Horsens. Et såkaldt pendlerparadis med 700.000 arbejdspladser inden for én time. Jobsituationen burde altså ikke blive et problem, uanset hvilken branche du begiver dig i.

Herudover tilbyder Silkeborg Kommune et liv med muligheder for fritidsaktiviteter og udendørsliv i, hvad vi selv kalder, Danmarks Outdoor Hovedstad. Og det er med god grund. Af flere omgange er Silkeborg Kommune blevet nævnt som en af de kommuner i Danmark, med flest muligheder for både skovidræt og vandsport. Det vidner om de mange naturområder man finder i Silkeborg – blandt andet Himmelbjerget, Gudenåen, Nordskoven og Odden.

Herudover er det let at finde nye venner, hvis I flytter til Silkeborg. Silkeborg har nemlig deres eget ’pigepanel’, der arrangerer madklubber, filmaftener og generelt hjælper hinanden – med alt fra at finde den bedste tandlæge til at vælge daginstitution.

 

Find din bolig

Selvom I er nået dertil, hvor I har besluttet at flytte til Silkeborg, er der stadig en del der skal på plads, før tanken bliver en realitet. I skal selvfølgelig finde en bolig der passer til jeres behov, hvilket nogle gange er lettere sagt end gjort. Først og fremmest skal I beslutte hvilke krav I har til jeres nye bolig. Hvor mange kvadratmeter har i brug for? Hvor mange værelser skal I have? Hvor længe skal I kunne bo der? Er I villige til at bruge penge på renovering og istandsættelser, eller skal boligen helst stå helt klar til indflytning? Jo flere specifikke krav I kan opstille, jo nemmere vil det være at sortere boliger til og fra.

Sætter I omvendt for mange krav, kan det blive svært at finde en bolig der lever op til jeres forventninger. Vær derfor bevidst om – og bliv enige om – hvad I kan og ikke kan gå på kompromis med, hvis det skulle blive relevant. Hos Realmæglerne kan i få hjælp til at få overblik over markedet og finde jeres drømmebolig i Silkeborg.

 

Føl dig hjemme

Når I har fundet jeres drømmebolig, og det er tid til at flytte ind, er det vigtigt at I kommer til at føle jer hjemme. Har I købt en bolig der ikke hele lever op til jeres krav, er det en god idé at overveje, om I vil renovere, istandsætte eller tilbygge, før I flytter ind. Skal gulvet slibes, væggene males eller køkkenet renoveres, er det nemmest at gøre, mens huset står tomt. Det samme gælder, hvis I er ude i at få en tilbygning på jeres hus. Hvis dette er tilfældet, skal I husker at får udført en varmetabsramme-beregning.

Når I er klar til at flytte ind, er indretningen det næste step. For at sikre en rød tråd igennem hele boligen, er det en fordel, hvis I på forhånd definerer hvilken stil I vil indrette efter. Brug gerne internettet til inspiration og lav eventuelt et moodboard, så indretningen visualiseres. Tænk også gerne over, om I har møbler fra jeres tidligere bolig I kan tage med, eller om det hele skal fornyes.

Dette indhold er sponseret.

Står I og skal flytte, men ved ikke helt hvorhen? Så flyt til Silkeborg! Silkeborg er en god blanding af natur, kultur og byliv og ligger centralt mellem andre store byer. Tilmed er der boliger til alle i Silkeborg, uanset hvad I er på udkig efter. Her har vi samlet vores bud på, hvorfor I skal flytte til Silkeborg, hvordan I finder jeres drømmebolig og hvordan I bedst muligt finder jer til rette.

 

Silkeborg har alt

I hjertet af det øst- og midtjyske ligger Silkeborg. Herfra har du adgang til masser af jobmuligheder tæt på og mindre end en 1 times kørsel til både Billund, Herning, Karup, Viborg, Randers, Aarhus og Horsens. Et såkaldt pendlerparadis med 700.000 arbejdspladser inden for én time. Jobsituationen burde altså ikke blive et problem, uanset hvilken branche du begiver dig i.

Herudover tilbyder Silkeborg Kommune et liv med muligheder for fritidsaktiviteter og udendørsliv i, hvad vi selv kalder, Danmarks Outdoor Hovedstad. Og det er med god grund. Af flere omgange er Silkeborg Kommune blevet nævnt som en af de kommuner i Danmark, med flest muligheder for både skovidræt og vandsport. Det vidner om de mange naturområder man finder i Silkeborg – blandt andet Himmelbjerget, Gudenåen, Nordskoven og Odden.

Herudover er det let at finde nye venner, hvis I flytter til Silkeborg. Silkeborg har nemlig deres eget ’pigepanel’, der arrangerer madklubber, filmaftener og generelt hjælper hinanden – med alt fra at finde den bedste tandlæge til at vælge daginstitution.

 

Find din bolig

Selvom I er nået dertil, hvor I har besluttet at flytte til Silkeborg, er der stadig en del der skal på plads, før tanken bliver en realitet. I skal selvfølgelig finde en bolig der passer til jeres behov, hvilket nogle gange er lettere sagt end gjort. Først og fremmest skal I beslutte hvilke krav I har til jeres nye bolig. Hvor mange kvadratmeter har i brug for? Hvor mange værelser skal I have? Hvor længe skal I kunne bo der? Er I villige til at bruge penge på renovering og istandsættelser, eller skal boligen helst stå helt klar til indflytning? Jo flere specifikke krav I kan opstille, jo nemmere vil det være at sortere boliger til og fra.

Sætter I omvendt for mange krav, kan det blive svært at finde en bolig der lever op til jeres forventninger. Vær derfor bevidst om – og bliv enige om – hvad I kan og ikke kan gå på kompromis med, hvis det skulle blive relevant. Hos Realmæglerne kan i få hjælp til at få overblik over markedet og finde jeres drømmebolig i Silkeborg.

 

Føl dig hjemme

Når I har fundet jeres drømmebolig, og det er tid til at flytte ind, er det vigtigt at I kommer til at føle jer hjemme. Har I købt en bolig der ikke hele lever op til jeres krav, er det en god idé at overveje, om I vil renovere, istandsætte eller tilbygge, før I flytter ind. Skal gulvet slibes, væggene males eller køkkenet renoveres, er det nemmest at gøre, mens huset står tomt. Det samme gælder, hvis I er ude i at få en tilbygning på jeres hus. Hvis dette er tilfældet, skal I husker at får udført en varmetabsramme-beregning.

Når I er klar til at flytte ind, er indretningen det næste step. For at sikre en rød tråd igennem hele boligen, er det en fordel, hvis I på forhånd definerer hvilken stil I vil indrette efter. Brug gerne internettet til inspiration og lav eventuelt et moodboard, så indretningen visualiseres. Tænk også gerne over, om I har møbler fra jeres tidligere bolig I kan tage med, eller om det hele skal fornyes.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply