Giv dine ansatte en uforglemmelig oplevelse

Står du og skal arrangere årets firmafest, og har du lyst til at give dine ansatte en oplevelse ud over det sædvanlige, er en tur i luftballon en helt oplagt mulighed. Det er sikkert en drøm hos mange ledere at kunne give noget tilbage til sine ansatte. Og det er slet ikke så umuligt at give, som man tænker, det kan være. Du skal bare gribe chancen. Book en ballonflyvning og giv dit personale en oplevelse, de sent vil glemme, og som de vil tage med sig resten af livet.

 

Kom tættere på hinanden

For at skabe de bedste resultater på arbejdsmarkedet, kræver det en god trivsel, et godt socialt miljø og et stærkt sammenhold. Men hvordan skaber man det? Teambuilding ses ofte brugt, og ofte afføder det også gode resultater. Faktisk kan ballonflyvning også ses som en form for teambuilding. Det er en oplevelse, der er så unik, at det er noget, de færreste har prøvet før. Oplevelsen kan derfor føre jer tættere på hinanden, idet I står over for at skulle prøve noget helt nyt og sikkert også grænseoverskridende. I går sammen op i kurven, og I skal sammen gennemføre flyvningen. Fremover er det en oplevelse, I har sammen. Det er en oplevelse, I vil kunne snakke længe om og se tilbage på.

 

Se byen fra oven

Oplev Silkeborgs smukke natur fra oven og lad jer overraske over, hvordan strukturerne ser helt anderledes ud fra oven. Glem hverdagen og det travle arbejdsliv for en stund, og lad jer drage af hvordan ballonen tager magten, og lader jer føre hvorhen, vinden tillader det. Lad det være op til uforudsigelighederne, hvad I får set, og hvor I ender. Læn jer tilbage, nyd udsigten, nyd hinandens selskab og nyd at I befinder jer i så smukt et landskab. Det er en oplevelse, de færreste får lov til at få, så sug alt til jer.

 

Afslut dagen med manér

Har I haft en lang og god firmadag med oplæg og events, og skal den afsluttes på en måde, der aldrig vil blive glemt så lad ballonflyvningen være hemmelig for dine ansatte. Afslør først aktiviteten, når I står foran ballonen, og ballonskipper Philip er klar til at byde velkommen ombord. Det vil helt sikkert slå benene væk under personalet, og de fleste vil nok nive sig i armen og tænke: er det virkelig rigtigt, vi skal det her. Når I har nydt en times tid i ballonen, og I har set solen gå ned i horisonten, og når I igen har fast grund under fødderne, afsluttes turen med den traditionsrige champagnedåb og diplomoverrækkelse. Hvilken bedre måde findes der til at afslutte dagen på? Det vil med garanti være en oplevelse, der er på dagsordenen i frokostpauserne mange uger frem.

Dette indhold er sponseret.

Står du og skal arrangere årets firmafest, og har du lyst til at give dine ansatte en oplevelse ud over det sædvanlige, er en tur i luftballon en helt oplagt mulighed. Det er sikkert en drøm hos mange ledere at kunne give noget tilbage til sine ansatte. Og det er slet ikke så umuligt at give, som man tænker, det kan være. Du skal bare gribe chancen. Book en ballonflyvning og giv dit personale en oplevelse, de sent vil glemme, og som de vil tage med sig resten af livet.

 

Kom tættere på hinanden

For at skabe de bedste resultater på arbejdsmarkedet, kræver det en god trivsel, et godt socialt miljø og et stærkt sammenhold. Men hvordan skaber man det? Teambuilding ses ofte brugt, og ofte afføder det også gode resultater. Faktisk kan ballonflyvning også ses som en form for teambuilding. Det er en oplevelse, der er så unik, at det er noget, de færreste har prøvet før. Oplevelsen kan derfor føre jer tættere på hinanden, idet I står over for at skulle prøve noget helt nyt og sikkert også grænseoverskridende. I går sammen op i kurven, og I skal sammen gennemføre flyvningen. Fremover er det en oplevelse, I har sammen. Det er en oplevelse, I vil kunne snakke længe om og se tilbage på.

 

Se byen fra oven

Oplev Silkeborgs smukke natur fra oven og lad jer overraske over, hvordan strukturerne ser helt anderledes ud fra oven. Glem hverdagen og det travle arbejdsliv for en stund, og lad jer drage af hvordan ballonen tager magten, og lader jer føre hvorhen, vinden tillader det. Lad det være op til uforudsigelighederne, hvad I får set, og hvor I ender. Læn jer tilbage, nyd udsigten, nyd hinandens selskab og nyd at I befinder jer i så smukt et landskab. Det er en oplevelse, de færreste får lov til at få, så sug alt til jer.

 

Afslut dagen med manér

Har I haft en lang og god firmadag med oplæg og events, og skal den afsluttes på en måde, der aldrig vil blive glemt så lad ballonflyvningen være hemmelig for dine ansatte. Afslør først aktiviteten, når I står foran ballonen, og ballonskipper Philip er klar til at byde velkommen ombord. Det vil helt sikkert slå benene væk under personalet, og de fleste vil nok nive sig i armen og tænke: er det virkelig rigtigt, vi skal det her. Når I har nydt en times tid i ballonen, og I har set solen gå ned i horisonten, og når I igen har fast grund under fødderne, afsluttes turen med den traditionsrige champagnedåb og diplomoverrækkelse. Hvilken bedre måde findes der til at afslutte dagen på? Det vil med garanti være en oplevelse, der er på dagsordenen i frokostpauserne mange uger frem.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply