Transportbranchen lever og har det godt

Det går godt i Danmark: vi producerer, vi køber, vi lever. Konsekvensen er, at vejgodstransport er i fremgang. Der skal både transporteres varer til fabrikker, fra fabrikker og ud til butikker. Det går godt, og vi har brug for masser af transport. Det gælder alle former for transport, om det er personer eller varer. Transport er fuldstændig essentiel for væksten i samfundet.

 

Vi lever i et forbrugssamfund

Det samfund vi lever i nu er præget af to modstridende retninger: forbrugssamfundet og mådeholdssamfundet. Der kan være rigtig mange gode grunde til, at vi alle burde forsøge at blive mere bevidste om, at vores adfærd har konsekvenser, men uanset hvad, så er det samfund de fleste af os ønsker sig et forbrugssamfund i en eller anden grad. En af de brancher, vi kunne lære noget mere af er logistik- og transportbranchen. De gør deres ydereste for at sørge for ikke at køre rundt med halvtomme lastbiler med mere. En lektie afledt deraf kunne jo være, at vi blev lidt bedre til samkørsel. Eller at vi i stedet for småture i bil til supermarkedet samlede indkøbene til ugentligt storindkøb i stedet.

 

Transport er nødvendigt

Uanset hvad så er transport en vigtig og nødvendig del af vores samfund. Vi er ikke længere selvforsynende, så vores mad og tøj bliver nødt til at blive transporteret fra, hvor det bliver lavet og frem til os som forbrugere. Når vi bygger boliger, skal alle materialerne også transporteres, og når vi skal fra eller på arbejde, i skole eller noget helt tredje, så involverer det også transport. Man kan roligt sige, at transport er kommet for at blive. Det er en af de brancher, vi som samfund er allermest afhængige af. Har du brug for en dygtig vognmand kan du for eksempel kontakte vognmand Gert Troelsen A/S.

Det går godt i Danmark: vi producerer, vi køber, vi lever. Konsekvensen er, at vejgodstransport er i fremgang. Der skal både transporteres varer til fabrikker, fra fabrikker og ud til butikker. Det går godt, og vi har brug for masser af transport. Det gælder alle former for transport, om det er personer eller varer. Transport er fuldstændig essentiel for væksten i samfundet.

 

Vi lever i et forbrugssamfund

Det samfund vi lever i nu er præget af to modstridende retninger: forbrugssamfundet og mådeholdssamfundet. Der kan være rigtig mange gode grunde til, at vi alle burde forsøge at blive mere bevidste om, at vores adfærd har konsekvenser, men uanset hvad, så er det samfund de fleste af os ønsker sig et forbrugssamfund i en eller anden grad. En af de brancher, vi kunne lære noget mere af er logistik- og transportbranchen. De gør deres ydereste for at sørge for ikke at køre rundt med halvtomme lastbiler med mere. En lektie afledt deraf kunne jo være, at vi blev lidt bedre til samkørsel. Eller at vi i stedet for småture i bil til supermarkedet samlede indkøbene til ugentligt storindkøb i stedet.

 

Transport er nødvendigt

Uanset hvad så er transport en vigtig og nødvendig del af vores samfund. Vi er ikke længere selvforsynende, så vores mad og tøj bliver nødt til at blive transporteret fra, hvor det bliver lavet og frem til os som forbrugere. Når vi bygger boliger, skal alle materialerne også transporteres, og når vi skal fra eller på arbejde, i skole eller noget helt tredje, så involverer det også transport. Man kan roligt sige, at transport er kommet for at blive. Det er en af de brancher, vi som samfund er allermest afhængige af. Har du brug for en dygtig vognmand kan du for eksempel kontakte vognmand Gert Troelsen A/S.

Be the first to comment

Leave a Reply