Få mere lys ind i din bolig

Vil du gerne have mere lys ind i din bolig? Hvis du har meget naturligt lys i dit hjem, vil du også opleve, at du vil blive i bedre humør og dit hjem vil virke langt mere indbydende. Men hvordan kan du lige få mere lys indenfor?

 

Få nye vinduer

Gennem vinduer kommer der naturligvis meget lys ind. Men faktisk kan der ofte godt komme mere lys ind end hvad der gør nu. Hvis du bor i et ældre hus, er rammerne tit mørke og brede. På nyere vinduer er rammerne oftest lyse og tyndere. Det kan faktisk gøre meget for lysindfaldet. Hvis du får nye vinduer, vil du garanteret kunne få noget mere lys ind. Det samme gælder, hvis du tilføjer et vindue et sted. Så er det sikker på at få langt mere lys ind. Bare et enkelt vindue kan gøre en markant forskel.

 

Gå efter lyse farver

Selvom det ikke direkte vil hjælpe på at lukke mere naturligt lys ind, vil det gøre, at dit hjem vil komme til at fremstå langt lysere og lettere, hvis du vælger lyse farver, når du indretter. En hvid kommode fremfor en brun eller et lyst trægulv fremfor et mørkt. Vælger du lyse møbler og inventarer, vil det naturlige lys komme bedre til sin ret.

 

Få et rum til at virke større

Naturligt lys er også meget til at få et rum til at virke større. Noget andet du kan gøre for at få rummene i dit hjem til at virke større, er bl.a. ved at hænge flere spejle op. Refleksionerne fra spejlene vil gøre, at rummene virker større.

Det er selvfølgelig ikke altid, der er mulighed for så meget naturligt lys. Så må der suppleres med lamper rundt omkring, der kan lyse alle rum godt op.

Vil du gerne have mere lys ind i din bolig? Hvis du har meget naturligt lys i dit hjem, vil du også opleve, at du vil blive i bedre humør og dit hjem vil virke langt mere indbydende. Men hvordan kan du lige få mere lys indenfor?

 

Få nye vinduer

Gennem vinduer kommer der naturligvis meget lys ind. Men faktisk kan der ofte godt komme mere lys ind end hvad der gør nu. Hvis du bor i et ældre hus, er rammerne tit mørke og brede. På nyere vinduer er rammerne oftest lyse og tyndere. Det kan faktisk gøre meget for lysindfaldet. Hvis du får nye vinduer, vil du garanteret kunne få noget mere lys ind. Det samme gælder, hvis du tilføjer et vindue et sted. Så er det sikker på at få langt mere lys ind. Bare et enkelt vindue kan gøre en markant forskel.

 

Gå efter lyse farver

Selvom det ikke direkte vil hjælpe på at lukke mere naturligt lys ind, vil det gøre, at dit hjem vil komme til at fremstå langt lysere og lettere, hvis du vælger lyse farver, når du indretter. En hvid kommode fremfor en brun eller et lyst trægulv fremfor et mørkt. Vælger du lyse møbler og inventarer, vil det naturlige lys komme bedre til sin ret.

 

Få et rum til at virke større

Naturligt lys er også meget til at få et rum til at virke større. Noget andet du kan gøre for at få rummene i dit hjem til at virke større, er bl.a. ved at hænge flere spejle op. Refleksionerne fra spejlene vil gøre, at rummene virker større.

Det er selvfølgelig ikke altid, der er mulighed for så meget naturligt lys. Så må der suppleres med lamper rundt omkring, der kan lyse alle rum godt op.

Be the first to comment

Leave a Reply