Fra pokerspiller til massørkonge på få år

Albert Kirk Iversen er iværksætter indenfor velvære

Albert Kirk Iversen lyder måske bekendt – han har i hvert fald brugt sine 20’ere på at spille poker, og har været i den absolutte elite i Danmark. For et par år siden valgte han at skifte karriere og forsøge sig som iværksætter. Der kunne han stadig være sin egen, dog i en helt anderledes branche. I dag er han medejer af virksomheden RaskRask.dk, som er en portal for massører og massagekunder. Indenfor de seneste år har RaskRask givet 200.000 minutters massage til kunder, og der er på nuværende tidspunkt 68 massører tilknyttet RaskRask og søstersiden Preggio.dk som er massage for gravide.

Poker

Da Albert spillede poker, blev han kaldt ”Mr. Aki” og var en af Danmarks bedste pokerspillere. Det var en livsstil han kørte i over 10 år, og som han til sidst kørte død i. Det var en dog en tid, hvor han havde meget fritid, og var sin egen chef. Det er at være sin egen chef, var noget dertil talte ham meget. Dog gav hans arbejde ikke, så meget mening for ham efter nogen år. Han ville hellere arbejde med noget der gav mening og mening for andre end bare ham selv. Da poker er en solo sport, hvor man arbejder meget alene, og man er meget alene om det, så derfor trak Albert sig fra sport i 2015.

Idéen

Efter et årti i poker verdenen, var det ikke en verden, han havde lyst til at arbejde i længere. Han ville heller arbejder som iværksætter. Derfor tog han udgangspunkt i en problemstilling, han selv havde da han spillede golf nemlig at sidde dårligt. Han sad nemlig mange timer foran skærmen, som gav smerter, hvor til han fik massage, han viste at mange folk i Århus, og i resten af Danmark har et kontorjob, og derfor oplever smerter.

Derfor valgte han, at han gerne ville arbejde med massage. Men ikke direkte som massør, da han ikke havde den nødvendige erfaring, men mere indirekte ved få professionelle massøren til at finde kunder og omvendt. Så derfor være en formidler via en platform af servicen massage.

Idéen brugte han til at deltage i konkurrencen Start Up Weekend Aarhus i 2015 med to studiekammerater. Gruppen bestod af Albert og de to andre studerende og endte med at vinde konkurrencen, hvor de efterfølgende måneder blev brugt på at udarbejde platformen på meget skrabet hjemmeside. Som blev brugt som prototype.

Prototype var en meget skrabet hjemmeside, men hvor funktionerne virkede. Det var en hjemmeside med en kalender som booking system. Den havde dog en loading tid på omkring de 2 minutter, som er meget lang ventetid for en kunde. Efter prototypen tog det cirka 4 måneder, før den endelig hjemmeside var færdig.

Da RaskRask startede læste Albert Kirk Iversen HA på Aarhus BSS og stiftede virksomheden med de to andre studerende. Siden da har der været udskiftning i ejerkredsen. I dag er der fire fuldtidsmedarbejder og nogle deltidsmedarbejder og nogen praktikanter. RaskRask.dk vandt i 2016 året efter stiftelsen iværksætterprisen Den Gyldne Fugl.

Det kører

I dag kører virksomheden på skinner´, og der er altid travlt i virksomheden, som sidste år udvidede med Preggio.dk, som har tilknyttet private jordmøder. Dertil så udvider kerneforretningen, som nu også er i København, hvor de samler massører og massører kunder på platformen. Nu har Albert fået skiftet poker ud med massage, og et mere meningsfuld liv for mere end bare ham selv.

 

Hos RaskRask har vi haft småskavanker og været semi-stressede det meste af vores voksne liv. Det er gået ud over vores familie, venner og arbejde – vi er ikke alene.

80% af danskere lider af stress eller spændinger. Mange har simpelthen for travlt med at tage sig af andre til at tage sig af sig selv. Når de endeligt har tid, får de det ikke gjort. Det er alt for besværligt at komme til hos en massør.

Efter IGEN at være fanget i trafik og venteværelse, besluttede vi os for at gøre noget ved det. Derfor har vi udviklet RaskRask, i tæt samarbejde med autoriserede behandlere og lægeeksamineret massører.

Vi vil gøre det nemt for dig at få en professionel massage i dit hjem – når det passer dig. Det handler for os om at sætte dine behov i centrum gennem hele processen.

Ved at vælge din velvære og sundhed først kan du få overskud til dét der betyder noget.

Albert Kirk Iversen er iværksætter indenfor velvære

Albert Kirk Iversen lyder måske bekendt – han har i hvert fald brugt sine 20’ere på at spille poker, og har været i den absolutte elite i Danmark. For et par år siden valgte han at skifte karriere og forsøge sig som iværksætter. Der kunne han stadig være sin egen, dog i en helt anderledes branche. I dag er han medejer af virksomheden RaskRask.dk, som er en portal for massører og massagekunder. Indenfor de seneste år har RaskRask givet 200.000 minutters massage til kunder, og der er på nuværende tidspunkt 68 massører tilknyttet RaskRask og søstersiden Preggio.dk som er massage for gravide.

Poker

Da Albert spillede poker, blev han kaldt ”Mr. Aki” og var en af Danmarks bedste pokerspillere. Det var en livsstil han kørte i over 10 år, og som han til sidst kørte død i. Det var en dog en tid, hvor han havde meget fritid, og var sin egen chef. Det er at være sin egen chef, var noget dertil talte ham meget. Dog gav hans arbejde ikke, så meget mening for ham efter nogen år. Han ville hellere arbejde med noget der gav mening og mening for andre end bare ham selv. Da poker er en solo sport, hvor man arbejder meget alene, og man er meget alene om det, så derfor trak Albert sig fra sport i 2015.

Idéen

Efter et årti i poker verdenen, var det ikke en verden, han havde lyst til at arbejde i længere. Han ville heller arbejder som iværksætter. Derfor tog han udgangspunkt i en problemstilling, han selv havde da han spillede golf nemlig at sidde dårligt. Han sad nemlig mange timer foran skærmen, som gav smerter, hvor til han fik massage, han viste at mange folk i Århus, og i resten af Danmark har et kontorjob, og derfor oplever smerter.

Derfor valgte han, at han gerne ville arbejde med massage. Men ikke direkte som massør, da han ikke havde den nødvendige erfaring, men mere indirekte ved få professionelle massøren til at finde kunder og omvendt. Så derfor være en formidler via en platform af servicen massage.

Idéen brugte han til at deltage i konkurrencen Start Up Weekend Aarhus i 2015 med to studiekammerater. Gruppen bestod af Albert og de to andre studerende og endte med at vinde konkurrencen, hvor de efterfølgende måneder blev brugt på at udarbejde platformen på meget skrabet hjemmeside. Som blev brugt som prototype.

Prototype var en meget skrabet hjemmeside, men hvor funktionerne virkede. Det var en hjemmeside med en kalender som booking system. Den havde dog en loading tid på omkring de 2 minutter, som er meget lang ventetid for en kunde. Efter prototypen tog det cirka 4 måneder, før den endelig hjemmeside var færdig.

Da RaskRask startede læste Albert Kirk Iversen HA på Aarhus BSS og stiftede virksomheden med de to andre studerende. Siden da har der været udskiftning i ejerkredsen. I dag er der fire fuldtidsmedarbejder og nogle deltidsmedarbejder og nogen praktikanter. RaskRask.dk vandt i 2016 året efter stiftelsen iværksætterprisen Den Gyldne Fugl.

Det kører

I dag kører virksomheden på skinner´, og der er altid travlt i virksomheden, som sidste år udvidede med Preggio.dk, som har tilknyttet private jordmøder. Dertil så udvider kerneforretningen, som nu også er i København, hvor de samler massører og massører kunder på platformen. Nu har Albert fået skiftet poker ud med massage, og et mere meningsfuld liv for mere end bare ham selv.

 

Hos RaskRask har vi haft småskavanker og været semi-stressede det meste af vores voksne liv. Det er gået ud over vores familie, venner og arbejde – vi er ikke alene.

80% af danskere lider af stress eller spændinger. Mange har simpelthen for travlt med at tage sig af andre til at tage sig af sig selv. Når de endeligt har tid, får de det ikke gjort. Det er alt for besværligt at komme til hos en massør.

Efter IGEN at være fanget i trafik og venteværelse, besluttede vi os for at gøre noget ved det. Derfor har vi udviklet RaskRask, i tæt samarbejde med autoriserede behandlere og lægeeksamineret massører.

Vi vil gøre det nemt for dig at få en professionel massage i dit hjem – når det passer dig. Det handler for os om at sætte dine behov i centrum gennem hele processen.

Ved at vælge din velvære og sundhed først kan du få overskud til dét der betyder noget.

Be the first to comment

Leave a Reply