Hold dig opdateret

Har du en virksomhed, der hele tiden skal være et skridt foran, eller arbejder du et sted, hvor det er altafgørende hele tiden at holde sig opdateret, bør du finde nogle gode metoder til det. Det kan nemlig tit være det afgørende for succesen, om du er et skridt foran eller bagved konkurrenterne. Der er mange måder at følge med i sit felt på, og artiklen her vil give et par råd til, hvordan du kan forblive opdateret og dermed overhale konkurrenterne indenom.

Læs og lyt dig til det hele

Når du skal blive klogere på, hvad der rører sig inden for dit arbejdsfelt, er der flere forskellige muligheder. Først og fremmest er det mest oplagte naturligvis at følge med i sit fagblad, hvadenten det er det fysiske blad eller online. Hvis du er i gang med en massør uddannelseeksempelvis, er det ét fagblad, du skal have fat i, hvorimod du skal have fat i et andet, hvis du arbejder i en bank. Ikke desto mindre har stort set alle områder efterhånden fagblade, hvor du kan følge med i alt, hvad der rører sig inden for dit område. Derudover er der også efterhånden mange podcasts, der fortæller og snakker om forskellige erhvervsområder. Det er en god og let måde at følge med på, og noget du lige kan sætte på, når du er på farten, eller når du sidder ved din computer og tjekker op på andre ting. En sidste fornuftig måde at følge med på er ved at tilmelde sig diverse nyhedsbreve, så nyhederne selv finder vej direkte til din indbakke. Så slipper du for at bruge tid på at opsøge informationerne selv.

Følg med på LinkedIn

LinkedIn er efterhånden blevet det mest anerkendte sociale medie og site for erhvervsfolk. En stor del af alle danskere på arbejdsmarkedet er på LinkedIn, hvor de kan følge relevante personer, blive fulgt af andre eller generelt følge med i grupper og sider, der opdaterer dig om diverse områder. Du kan altså med hjælp fra LinkedIn let holde dig informeret om, hvad der sker rundt omkring i erhvervslivet. Ved at følge relevante personer eller sider og grupper sørger de for at holde dig up to date med de forskellige tendenser inden for dit felt. Desuden er det aldrig en dum ide at være på LinkedIn, hvis du har en drøm om at finde en ny arbejdsplads på et tidspunkt.

Gå til seminarer og kurser

Et sidste råd til at være opdateret og holde sig et skridt foran konkurrenterne er at gå til alle de kurser og seminarer, du kan opsnuse. Næsten inden for alle områder af det private og offentlige arbejdsmarked, findes der kurser og andre events, der er med til at forberede dig på, hvilke forandringer der sker netop inden for dit felt. Oftest er de ikke særlig dyre og nogle gange endda gratis, så mange arbejdsgivere vil ikke have noget imod at give dig en dag “fri”, så du til gengæld kan blive endnu bedre til dit arbejde.

Har du en virksomhed, der hele tiden skal være et skridt foran, eller arbejder du et sted, hvor det er altafgørende hele tiden at holde sig opdateret, bør du finde nogle gode metoder til det. Det kan nemlig tit være det afgørende for succesen, om du er et skridt foran eller bagved konkurrenterne. Der er mange måder at følge med i sit felt på, og artiklen her vil give et par råd til, hvordan du kan forblive opdateret og dermed overhale konkurrenterne indenom.

Læs og lyt dig til det hele

Når du skal blive klogere på, hvad der rører sig inden for dit arbejdsfelt, er der flere forskellige muligheder. Først og fremmest er det mest oplagte naturligvis at følge med i sit fagblad, hvadenten det er det fysiske blad eller online. Hvis du er i gang med en massør uddannelseeksempelvis, er det ét fagblad, du skal have fat i, hvorimod du skal have fat i et andet, hvis du arbejder i en bank. Ikke desto mindre har stort set alle områder efterhånden fagblade, hvor du kan følge med i alt, hvad der rører sig inden for dit område. Derudover er der også efterhånden mange podcasts, der fortæller og snakker om forskellige erhvervsområder. Det er en god og let måde at følge med på, og noget du lige kan sætte på, når du er på farten, eller når du sidder ved din computer og tjekker op på andre ting. En sidste fornuftig måde at følge med på er ved at tilmelde sig diverse nyhedsbreve, så nyhederne selv finder vej direkte til din indbakke. Så slipper du for at bruge tid på at opsøge informationerne selv.

Følg med på LinkedIn

LinkedIn er efterhånden blevet det mest anerkendte sociale medie og site for erhvervsfolk. En stor del af alle danskere på arbejdsmarkedet er på LinkedIn, hvor de kan følge relevante personer, blive fulgt af andre eller generelt følge med i grupper og sider, der opdaterer dig om diverse områder. Du kan altså med hjælp fra LinkedIn let holde dig informeret om, hvad der sker rundt omkring i erhvervslivet. Ved at følge relevante personer eller sider og grupper sørger de for at holde dig up to date med de forskellige tendenser inden for dit felt. Desuden er det aldrig en dum ide at være på LinkedIn, hvis du har en drøm om at finde en ny arbejdsplads på et tidspunkt.

Gå til seminarer og kurser

Et sidste råd til at være opdateret og holde sig et skridt foran konkurrenterne er at gå til alle de kurser og seminarer, du kan opsnuse. Næsten inden for alle områder af det private og offentlige arbejdsmarked, findes der kurser og andre events, der er med til at forberede dig på, hvilke forandringer der sker netop inden for dit felt. Oftest er de ikke særlig dyre og nogle gange endda gratis, så mange arbejdsgivere vil ikke have noget imod at give dig en dag “fri”, så du til gengæld kan blive endnu bedre til dit arbejde.

Be the first to comment

Leave a Reply