Større pengebeløb stjålet fra Restaurant Mathias Kælderen

Efterlysning af 3 mulige gerningsmænd til tyveri af et større kontant beløb stjålet fra Restaurant Mathias Kælderen.

Lokalpolitiet i Viborg efterlyser 3 mulige gerningsmænd til tyveri af større kontant beløb, sket den 28. juni 2019 omkring midnat på restaurant. “Mathias Kælderen”, Sct. Mathias Gade 60, i Viborg. Politikommissær, Christian Toftemark Jørgensen kan kontaktes via 114.

Efterlysning af 3 mulige gerningsmænd til tyveri af et større kontant beløb stjålet fra Restaurant Mathias Kælderen.

Lokalpolitiet i Viborg efterlyser 3 mulige gerningsmænd til tyveri af større kontant beløb, sket den 28. juni 2019 omkring midnat på restaurant. “Mathias Kælderen”, Sct. Mathias Gade 60, i Viborg. Politikommissær, Christian Toftemark Jørgensen kan kontaktes via 114.

Be the first to comment

Leave a Reply