Hanegal tilbagekalder IRMA Bygotto med svampe

Allergenet selleri indgår i Bygotto med svampe
Hanegal tilbagekalder IRMA Bygotto med svampe. Produktet er ved en fejl pakket med et forkert papomslag for produktet Barbacoa med sorte bønner, allergenet selleri indgår i Bygotto med svampe men ikke i Barbacoa med sorte bønner, og er derfor ikke deklareret på de forkert mærkede bøtter med Bygotto. Opdateret 25/07/19 med yderligere salgssteder.

Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 24. juli 2019

Ændret 25. juli 2019

Hvilken fødevare:
IRMA Bygotto med svampe
Nettoindhold: 400 gram
Pakkedato: 25.06.2019.
Sidste anvendelsesdato: 25.07.2019.
EAN: 5700384116537

Solgt i:
Irma butikker på Sjælland samt Coop.dk/Mad.

Virksomhed, der tilbagekalder:
Hanegal A/S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev

Årsag:
Ved en pakkefejl er der brugt et forkert papomslag på produktet Bygotto med svampe. Nogle pakker er blevet pakket med papomslag til produktet “IRMA Barbacoa med sorte bønner” i stedet. Allergenet selleri indgår ikke i produktet Barbacoa med sorte bønner og er derfor ikke  deklareret på de forkert mærkede bøtter.

Risiko:
Forbrugere med allergi overfor selleri, kan få en allergisk reaktion ved at spise af produktet.

Råd til forbrugere:
Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at være opmærksomme på indholdet af bøtter mærket med Barbacoa med sorte bønner. Er der Bygotto i bøtterne bør forbrugere med allergi overfor selleri undlade at spise produktet. Produktet kan leveres tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kasseres.

Hanegal tilbagekalder IRMA Bygotto med svampe. Produktet er ved en fejl pakket med et forkert papomslag for produktet Barbacoa med sorte bønner, allergenet selleri indgår i Bygotto med svampe men ikke i Barbacoa med sorte bønner, og er derfor ikke deklareret på de forkert mærkede bøtter med Bygotto. Opdateret 25/07/19 med yderligere salgssteder.

Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 24. juli 2019

Ændret 25. juli 2019

Hvilken fødevare:
IRMA Bygotto med svampe
Nettoindhold: 400 gram
Pakkedato: 25.06.2019.
Sidste anvendelsesdato: 25.07.2019.
EAN: 5700384116537

Solgt i:
Irma butikker på Sjælland samt Coop.dk/Mad.

Virksomhed, der tilbagekalder:
Hanegal A/S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev

Årsag:
Ved en pakkefejl er der brugt et forkert papomslag på produktet Bygotto med svampe. Nogle pakker er blevet pakket med papomslag til produktet “IRMA Barbacoa med sorte bønner” i stedet. Allergenet selleri indgår ikke i produktet Barbacoa med sorte bønner og er derfor ikke  deklareret på de forkert mærkede bøtter.

Risiko:
Forbrugere med allergi overfor selleri, kan få en allergisk reaktion ved at spise af produktet.

Råd til forbrugere:
Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at være opmærksomme på indholdet af bøtter mærket med Barbacoa med sorte bønner. Er der Bygotto i bøtterne bør forbrugere med allergi overfor selleri undlade at spise produktet. Produktet kan leveres tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kasseres.

Be the first to comment

Leave a Reply