Kvindelandsholdet starter jagten på nyt EM-eventyr i Viborg

Foto: Jacob Thorup Kjærsgaard

De danske fodboldkvinder indleder EM-kvalifikationen mod Malta den 29. august i Viborg. Billetsalget til den kamp og efterårets to andre hjemmekampe starter den 25. juli, og landstræner Lars Søndergaard håber igen på fantastisk opbakning, så Kvindelandsholdet kan komme godt fra land i jagten på mere EM-succes.

Efter næsten et års venten er Kvindelandsholdet endelig tilbage på Energi Viborg Arena, når Malta er modstanderen i Danmarks første kamp i EM-kvalifikationen. Opgøret markerer også starten på en ny rejse for Kvindelandsholdet, der vil gøre alt for igen at spille med i den absolutte europæiske top, som det var tilfældet med sølvmedaljerne ved Europamesterskabet i 2017.

Torsdag den 25. juli åbner billetsalget til Malta-kampen og de to øvrige EM-kval-kampe (mod Bosnien-Hercegovina og Georgien) på dansk græs i efteråret. For at få den bedst mulige start i jagten på en EM-billet er der brug for en stærk rød-hvid opbakning, og landstræner Lars Søndergaard kan ikke vente med igen at indtage hjemmebanen i Viborg.

“Vi glæder os meget til at tage hul på EM-kvalifikationen foran alle vores danske fans på hjemmebane. Vi får altid en fantastisk rød-hvid opbakning i Viborg, og jeg er sikker på, at det gentager sig mod Malta. Vi vil gøre alt for at belønne støtten med underholdende fodbold og en sejr,” siger landstræner Lars Søndergaard.

Danmark har ikke spillet på hjemmebanen i Viborg siden VM-playoff-opgøret mod Holland den 9. oktober sidste år. Her trak de forsvarende europamestre og senere VM-finalister det længste strå med en 2-1 sejr og dermed en plads ved Verdensmesterskabet med samlet 4-1.

Fans kan få fingrene i billetter til hver af de tre EM-kvalifikationskampe med priser per kamp fra 40 kroner for børn og fra 50 kroner for voksne. Billetter købes på www.billet.dbu.dk

De danske fodboldkvinder indleder EM-kvalifikationen mod Malta den 29. august i Viborg. Billetsalget til den kamp og efterårets to andre hjemmekampe starter den 25. juli, og landstræner Lars Søndergaard håber igen på fantastisk opbakning, så Kvindelandsholdet kan komme godt fra land i jagten på mere EM-succes.

Efter næsten et års venten er Kvindelandsholdet endelig tilbage på Energi Viborg Arena, når Malta er modstanderen i Danmarks første kamp i EM-kvalifikationen. Opgøret markerer også starten på en ny rejse for Kvindelandsholdet, der vil gøre alt for igen at spille med i den absolutte europæiske top, som det var tilfældet med sølvmedaljerne ved Europamesterskabet i 2017.

Torsdag den 25. juli åbner billetsalget til Malta-kampen og de to øvrige EM-kval-kampe (mod Bosnien-Hercegovina og Georgien) på dansk græs i efteråret. For at få den bedst mulige start i jagten på en EM-billet er der brug for en stærk rød-hvid opbakning, og landstræner Lars Søndergaard kan ikke vente med igen at indtage hjemmebanen i Viborg.

“Vi glæder os meget til at tage hul på EM-kvalifikationen foran alle vores danske fans på hjemmebane. Vi får altid en fantastisk rød-hvid opbakning i Viborg, og jeg er sikker på, at det gentager sig mod Malta. Vi vil gøre alt for at belønne støtten med underholdende fodbold og en sejr,” siger landstræner Lars Søndergaard.

Danmark har ikke spillet på hjemmebanen i Viborg siden VM-playoff-opgøret mod Holland den 9. oktober sidste år. Her trak de forsvarende europamestre og senere VM-finalister det længste strå med en 2-1 sejr og dermed en plads ved Verdensmesterskabet med samlet 4-1.

Fans kan få fingrene i billetter til hver af de tre EM-kvalifikationskampe med priser per kamp fra 40 kroner for børn og fra 50 kroner for voksne. Billetter købes på www.billet.dbu.dk

Be the first to comment

Leave a Reply