Bistrobanko: Bilka fejrer sommeren med gode præmier

Sommer. Det er temaet, når Bilka igen afholder det populære Bistrobanko. Her har deltagerne mulighed for at vinde præmier, som kan forsøde sommeren.

Onsdag den 24. juli 2019 har landets banko-elskere igen mulighed for at deltage i det familievenlige bankospil, når Bilka afholder Bistrobanko i landets hypermarkeder. Deltagerne har chancen for at vinde en Weber gasgrill, et kuffertsæt eller andre gode præmier. Sidste gang var der rift om pladserne. Bilka anbefaler derfor folk at være klar ved tastaturet, når tilmeldingen åbner fredag den 5. juli kl. 09:00.

“Vi varmer op til vores fødselsdag, som starter den 2. august, med det populære Bistrobanko. Selvom det er midt i sommerferien, vil vi gerne give de danskere, som ikke tager til udlandet nogle gode oplevelser her i Bilka,” siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

Bistrobanko tager afsæt i det klassiske bankospil. Der bliver spillet i alt fem spil i hver Bilka. I hvert af de fem spil er der præmier til både 1 række, 2 rækker og fuld plade. Udover det er der i dette banko sidegevinster til personerne, som sidder til højre og til venstre for vinderen af 1 række i alle fem runder.

Det er gratis at deltage i Bistrobanko og bankopladerne bliver udleveret i Bilka, når deltageren kommer til eventen.

 

Om Bilkas Bistrobanko

Det er gratis at deltage

Det foregår i hypermarkederne onsdag den 24. juli 2019 kl. 19:00 i Bilka

Tilmeldingen åbner fredag den 5. juli kl. 09:00 på bilka.dk/bistrobanko

 

Følgende Bilka’er afholder Bistrobanko:

 • A-Z Hjørring
 • Bilka Esbjerg
 • Bilka Herning
 • Bilka Hillerød
 • Bilka Holstebro
 • Bilka Horsens
 • Bilka Hundige
 • Bilka Ishøj
 • Bilka Kolding
 • Bilka Næstved
 • Bilka Odense
 • Bilka One Stop Fields
 • Bilka Randers
 • Bilka Skalborg
 • Bilka Slagelse
 • Bilka Sønderborg
 • Bilka Tilst
 • Bilka Vejle
 • Bilka Viborg

Sommer. Det er temaet, når Bilka igen afholder det populære Bistrobanko. Her har deltagerne mulighed for at vinde præmier, som kan forsøde sommeren.

Onsdag den 24. juli 2019 har landets banko-elskere igen mulighed for at deltage i det familievenlige bankospil, når Bilka afholder Bistrobanko i landets hypermarkeder. Deltagerne har chancen for at vinde en Weber gasgrill, et kuffertsæt eller andre gode præmier. Sidste gang var der rift om pladserne. Bilka anbefaler derfor folk at være klar ved tastaturet, når tilmeldingen åbner fredag den 5. juli kl. 09:00.

“Vi varmer op til vores fødselsdag, som starter den 2. august, med det populære Bistrobanko. Selvom det er midt i sommerferien, vil vi gerne give de danskere, som ikke tager til udlandet nogle gode oplevelser her i Bilka,” siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

Bistrobanko tager afsæt i det klassiske bankospil. Der bliver spillet i alt fem spil i hver Bilka. I hvert af de fem spil er der præmier til både 1 række, 2 rækker og fuld plade. Udover det er der i dette banko sidegevinster til personerne, som sidder til højre og til venstre for vinderen af 1 række i alle fem runder.

Det er gratis at deltage i Bistrobanko og bankopladerne bliver udleveret i Bilka, når deltageren kommer til eventen.

 

Om Bilkas Bistrobanko

Det er gratis at deltage

Det foregår i hypermarkederne onsdag den 24. juli 2019 kl. 19:00 i Bilka

Tilmeldingen åbner fredag den 5. juli kl. 09:00 på bilka.dk/bistrobanko

 

Følgende Bilka’er afholder Bistrobanko:

 • A-Z Hjørring
 • Bilka Esbjerg
 • Bilka Herning
 • Bilka Hillerød
 • Bilka Holstebro
 • Bilka Horsens
 • Bilka Hundige
 • Bilka Ishøj
 • Bilka Kolding
 • Bilka Næstved
 • Bilka Odense
 • Bilka One Stop Fields
 • Bilka Randers
 • Bilka Skalborg
 • Bilka Slagelse
 • Bilka Sønderborg
 • Bilka Tilst
 • Bilka Vejle
 • Bilka Viborg

Be the first to comment

Leave a Reply