Politiet efterlyser 62 årig kørende på en Tuc-Tuc. Fundet

1/2 Vi eftersøger 62 årige Jan kørende i en rød Tuc-Tuc knallert med gult roterende blink på taget i området omkring Silkeborg – Pårup – Engesvang og Isenvad

Jan, der ikke kan klare sig selv, beskrives som mand, 170 cm, spinkel af bygning, næsten skaldet med lidt kort gråt hår, bærer brune briller med kraftig stel. muligt iført ternet skjorte og fleecetrøje. Ring 114, hvis han ses.

1/2 Vi eftersøger 62 årige Jan kørende i en rød Tuc-Tuc knallert med gult roterende blink på taget i området omkring Silkeborg – Pårup – Engesvang og Isenvad

Jan, der ikke kan klare sig selv, beskrives som mand, 170 cm, spinkel af bygning, næsten skaldet med lidt kort gråt hår, bærer brune briller med kraftig stel. muligt iført ternet skjorte og fleecetrøje. Ring 114, hvis han ses.

Be the first to comment

Leave a Reply