P!NK imponerer fans såvel som anmeldere

Forrige weekend rockede Ikonet P!NK Londons Wembley Stadium, i en sådan grad at 150.000 mennesker kunne opleve hende ved de to udsolgte koncerter lørdag og søndag aften. I fredags kom “Beautiful Trauma touren” til Tyskland og imponerede fans såvel som anmeldere. P!NK kommer til Horsens og Casa Arena 7. august.

Med en kæmpemæssig produktion med højenergisk akrobatiske rutiner, pyroteknik og fantastiske kostumer bevidste P!NK hvorfor hun er en af de bedste performere nogensinde. “Beautiful Trauma touren” indeholder en hitspækket setliste, med globale hits der helt perfekt viser hendes utrolige vokale evner. Fra det øjeblik hun kommer frem på scenen fra en gigantisk pink lysekrone og sætter gang i festen, har P!NK publikum i sin hule hånd.

Udover hendes greatest hits, vil det også være muligt at høre sange fra det nye album “Hurts 2B Human” som debuterede som #1 i 9 lande tidligere på året. Sange som Walk Me Home, Hustle og Can We Pretend passer perfekt ind sammen med kendte syng-med-hits som Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, Funhouse, Try og What About Us

P!NK er tilbage i Danmark for første gang siden 2013 og har allerede solgt mere end 3 millioner billetter verden over. I USA var det den bedst sælgende turné i marts måned, og slog også rekorder i Australien og New Zealand med 42 udsolgte shows. Når turnéen er slut vil den have spillet et totalt af 156 shows i 18 lande.

“Spectacular – Is there anyone more INCREDIBLE live?

P!nk has more sincerity and commitment to what she believes in in one little finger than too many other peacocking stars have in their entire bodies. Oh yes, and the talent to back it up.” The Express

Forrige weekend rockede Ikonet P!NK Londons Wembley Stadium, i en sådan grad at 150.000 mennesker kunne opleve hende ved de to udsolgte koncerter lørdag og søndag aften. I fredags kom “Beautiful Trauma touren” til Tyskland og imponerede fans såvel som anmeldere. P!NK kommer til Horsens og Casa Arena 7. august.

Med en kæmpemæssig produktion med højenergisk akrobatiske rutiner, pyroteknik og fantastiske kostumer bevidste P!NK hvorfor hun er en af de bedste performere nogensinde. “Beautiful Trauma touren” indeholder en hitspækket setliste, med globale hits der helt perfekt viser hendes utrolige vokale evner. Fra det øjeblik hun kommer frem på scenen fra en gigantisk pink lysekrone og sætter gang i festen, har P!NK publikum i sin hule hånd.

Udover hendes greatest hits, vil det også være muligt at høre sange fra det nye album “Hurts 2B Human” som debuterede som #1 i 9 lande tidligere på året. Sange som Walk Me Home, Hustle og Can We Pretend passer perfekt ind sammen med kendte syng-med-hits som Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, Funhouse, Try og What About Us

P!NK er tilbage i Danmark for første gang siden 2013 og har allerede solgt mere end 3 millioner billetter verden over. I USA var det den bedst sælgende turné i marts måned, og slog også rekorder i Australien og New Zealand med 42 udsolgte shows. Når turnéen er slut vil den have spillet et totalt af 156 shows i 18 lande.

“Spectacular – Is there anyone more INCREDIBLE live?

P!nk has more sincerity and commitment to what she believes in in one little finger than too many other peacocking stars have in their entire bodies. Oh yes, and the talent to back it up.” The Express

Be the first to comment

Leave a Reply