Tricktyverier hos guldsmede

Flere guldsmede i kredsen bliver i øjeblikket udsat for tricktyverier. Under påskud af at ville have vejet en ring, stjæler de smykker mens guldsmeden henter en vægt. Hold derfor øje, og kontakt politiet, hvis du ser noget mistænkeligt.

Tricktyverier hos guldsmede. Fremgangsmåde er at man vil have vægt på en guldring. Under forvirring omkring dette stjæles der varer fra forretningen. Sydlandsk udseende mænd

Flere guldsmede i kredsen bliver i øjeblikket udsat for tricktyverier. Under påskud af at ville have vejet en ring, stjæler de smykker mens guldsmeden henter en vægt. Hold derfor øje, og kontakt politiet, hvis du ser noget mistænkeligt.

Tricktyverier hos guldsmede. Fremgangsmåde er at man vil have vægt på en guldring. Under forvirring omkring dette stjæles der varer fra forretningen. Sydlandsk udseende mænd

Be the first to comment

Leave a Reply