MCH har fundet sin Pippi

Når MCH Musical opsætter Astrid Lindgren-klassikeren Pippi Langstrømpe, er det med det 24-årige talent Maja Hørslev Sørensen i hovedrollen som verdens stærkeste pige.

I skolernes efterårsferie folder MCH Musical Astrid Lindgrens fortælling om Pippi Langstrømpe og vennerne Tommy, Annika og Hr. Nilsson ud på de skrå brædder. Det bliver med et talentfuldt hold på scenen, og 24-årige Maja Hørslev Sørensen fra Aarhus får Herning-debut i titelrollen som den stærke, fregnede pige med de røde fletninger efter at have imponeret et enigt dommerpanel.

– Det var et stærkt felt, hvilket vidner om den store interesse, der er for vores musicals. Jeg har høje forventninger til vores endelige hold, som spænder vidt geografisk. Aalborgenserne kan også se frem til at møde lokale ansigter, når vi drager videre mod nord i slutningen af efterårsferien, fortæller projektleder ved MCH Musical, Rasmus Steenberg, som tilføjer, at der er en god blanding af “gamle kendinge” og nye ansigter på holdet.

 

Spontan audition ud fra Pippi-filosofi

Hovedrolleindehaveren Maja Hørslev Sørensen, som stammer fra Fyn og i dag bor i Aarhus, er et nyt ansigt i MCH-sammenhæng.

– Jeg var lige kommet hjem fra en musicalskole i Sverige, så det var lidt spontant, at jeg meldte mig til audition i Herning. Sådan lidt a la Pippis filosofi: “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt”.

Og det kunne Maja Hørslev Sørensen, der brænder for teaterverdenen, som bekendt.

– Jeg glæder mig til at skabe glæde og store oplevelser for børnene og deres familier, afrunder hovedrolleindehaveren.

 

Prisbelønnet musicalhold

Når MCH opfører musicals, er de bærende kræfter i produktionen op mod 65 frivillige, som optræder både på og bag scenen – som sangere, dansere, teknikere, syersker, sminkører og meget mere. I maj modtog de frivillige i MCH Musical en flot anerkendelse af, at MCH’s musicalopsætninger igennem 27 år har engageret hundredvis af frivillige, og at MCH Musical har etableret sig som en betydningsfuld faktor i Herning-egnens kulturliv, nemlig Herning Folkeblads Fonds jubilæumsudgave af Midtvestjysk Kulturpris på 150.000 kroner.

Musicalen Pippi Langstrømpe opføres i perioden 12. oktober til 17. oktober 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Læs mere og køb billetter på mch.dk.

Når MCH Musical opsætter Astrid Lindgren-klassikeren Pippi Langstrømpe, er det med det 24-årige talent Maja Hørslev Sørensen i hovedrollen som verdens stærkeste pige.

I skolernes efterårsferie folder MCH Musical Astrid Lindgrens fortælling om Pippi Langstrømpe og vennerne Tommy, Annika og Hr. Nilsson ud på de skrå brædder. Det bliver med et talentfuldt hold på scenen, og 24-årige Maja Hørslev Sørensen fra Aarhus får Herning-debut i titelrollen som den stærke, fregnede pige med de røde fletninger efter at have imponeret et enigt dommerpanel.

– Det var et stærkt felt, hvilket vidner om den store interesse, der er for vores musicals. Jeg har høje forventninger til vores endelige hold, som spænder vidt geografisk. Aalborgenserne kan også se frem til at møde lokale ansigter, når vi drager videre mod nord i slutningen af efterårsferien, fortæller projektleder ved MCH Musical, Rasmus Steenberg, som tilføjer, at der er en god blanding af “gamle kendinge” og nye ansigter på holdet.

 

Spontan audition ud fra Pippi-filosofi

Hovedrolleindehaveren Maja Hørslev Sørensen, som stammer fra Fyn og i dag bor i Aarhus, er et nyt ansigt i MCH-sammenhæng.

– Jeg var lige kommet hjem fra en musicalskole i Sverige, så det var lidt spontant, at jeg meldte mig til audition i Herning. Sådan lidt a la Pippis filosofi: “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt”.

Og det kunne Maja Hørslev Sørensen, der brænder for teaterverdenen, som bekendt.

– Jeg glæder mig til at skabe glæde og store oplevelser for børnene og deres familier, afrunder hovedrolleindehaveren.

 

Prisbelønnet musicalhold

Når MCH opfører musicals, er de bærende kræfter i produktionen op mod 65 frivillige, som optræder både på og bag scenen – som sangere, dansere, teknikere, syersker, sminkører og meget mere. I maj modtog de frivillige i MCH Musical en flot anerkendelse af, at MCH’s musicalopsætninger igennem 27 år har engageret hundredvis af frivillige, og at MCH Musical har etableret sig som en betydningsfuld faktor i Herning-egnens kulturliv, nemlig Herning Folkeblads Fonds jubilæumsudgave af Midtvestjysk Kulturpris på 150.000 kroner.

Musicalen Pippi Langstrømpe opføres i perioden 12. oktober til 17. oktober 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Læs mere og køb billetter på mch.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply