Første regionsrådsmedlemmer hædret med Dannebrogsordenens Ridderkors

Fra venstre: Conny Jensen (S), Marianne Carøe (S) og Olav Nørgaard (V) Foto: Region Midtjylland

Hendes Majestæt Dronningen benådede onsdag de tre medlemmer af regionsrådet i Region Midtjylland Conny Jensen (S), Marianne Carøe (S) og Olav Nørgaard (V) med Dannebrogsordenen. Formand Anders Kühnau overrakte udnævnelsen i regionsrådssalen i Viborg.

For første gang blev tre medlemmer af regionsrådet i Region Midtjylland onsdag hædret med Dannebrogsordenens Ridderkors. De tre nye riddere Conny Jensen, Marianne Carøe og Olav Nørgaard modtog H.M. Dronningens anerkendelse for en lang politisk karriere, som til alle tider har været præget af stærke personlige egenskaber og respekt for demokrati, borgere og medarbejderne.

– I Region Midtjylland har vi ikke tidligere indstillet regionsrådsmedlemmer til Ridderkorset, men jeg synes vi skal benytte os af muligheden for at fremhæve de fine eksempler på store politiske indsatser, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S), der ønsker de nyslåede riddere tillykke med anerkendelsen.

Regionsrådsmedlemmerne skal opfylde tre krav for at komme i betragtning til Dannebrogordenens Ridderkors: De skal som minimum være valgt for femte gang til amts- eller regionsråd, de skal fungere i rollen som politiker, være i besiddelse af særlige personlige egenskaber og værdier, som støtter op om det politiske arbejde i regionsrådet og fremmer udviklingen i hele regionen og så skal de udvise respekt for demokrati, borgere og ansatte.

Dannebrogsordenens Ridderkors

Dannebrogsordenens Ridderkors til kvinder

Dannebrogsordenens Ridderkors til herrer

Dannebrogsordenens Ridderkors til mænd

 

Dame og herreudgaverne af Dannebrogsordenens Ridderkors

Begge udgaver af Dannebrogsordenens Ridderskors

Fotos: Region Midtjylland

Hendes Majestæt Dronningen benådede onsdag de tre medlemmer af regionsrådet i Region Midtjylland Conny Jensen (S), Marianne Carøe (S) og Olav Nørgaard (V) med Dannebrogsordenen. Formand Anders Kühnau overrakte udnævnelsen i regionsrådssalen i Viborg.

For første gang blev tre medlemmer af regionsrådet i Region Midtjylland onsdag hædret med Dannebrogsordenens Ridderkors. De tre nye riddere Conny Jensen, Marianne Carøe og Olav Nørgaard modtog H.M. Dronningens anerkendelse for en lang politisk karriere, som til alle tider har været præget af stærke personlige egenskaber og respekt for demokrati, borgere og medarbejderne.

– I Region Midtjylland har vi ikke tidligere indstillet regionsrådsmedlemmer til Ridderkorset, men jeg synes vi skal benytte os af muligheden for at fremhæve de fine eksempler på store politiske indsatser, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S), der ønsker de nyslåede riddere tillykke med anerkendelsen.

Regionsrådsmedlemmerne skal opfylde tre krav for at komme i betragtning til Dannebrogordenens Ridderkors: De skal som minimum være valgt for femte gang til amts- eller regionsråd, de skal fungere i rollen som politiker, være i besiddelse af særlige personlige egenskaber og værdier, som støtter op om det politiske arbejde i regionsrådet og fremmer udviklingen i hele regionen og så skal de udvise respekt for demokrati, borgere og ansatte.

Dannebrogsordenens Ridderkors

Dannebrogsordenens Ridderkors til kvinder

Dannebrogsordenens Ridderkors til herrer

Dannebrogsordenens Ridderkors til mænd

 

Dame og herreudgaverne af Dannebrogsordenens Ridderkors

Begge udgaver af Dannebrogsordenens Ridderskors

Fotos: Region Midtjylland

Be the first to comment

Leave a Reply