Bjerringbro-Silkeborg henter islandsk stregspiller

Foto: Elverum Håndball

Bjerringbro-Silkeborg allierer sig med den islandske stregspiller Thráinn Orri Jónsson, der løber på banen i JYSK arena i den kommende sæson.

Thráinn Orri Jónsson har vundet det norske mesterskab med Elverum denne sæson, men nu dribler han til Danmark med sin kæreste og deres barn på halvandet år. Aftalen mellem ham og Bjerringbro-Silkeborg er i første omgang på et år.

”Det er en klub med mange gode spillere, og flere af mine venner har spillet der før og siger, at det er en rigtig god klub. Jeg har set Bjerringbro-Silkeborg spille i Champions League, og jeg synes, at den håndbold, som de spiller, passer mig perfekt,” fortæller Thráinn Orri Jónsson på fejlfrit dansk.

”Jeg tror og håber, at klubben kan hjælpe mig til at blive en endnu bedre spiller, end jeg er nu – både i forsvaret og i angrebet. Jeg kommer til at spille sammen med to meget dygtige spillere, som kan hjælpe mig,” siger islændingen, der kommer til at danne trio med de rutinerede stregspillere Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen.

 

En sen, men vigtig tilføjelse til holdkortet

Hos Bjerringbro-Silkeborg er de glade for at kunne skrive endnu en spiller på holdkortet efter sommerferien.

”Vi har fået en rigtig fin ny holdkammerat, og vi er glade for på det her sene tidspunkt, at det har kunnet lade sig gøre at rekruttere en erstatning for Rasmus Thiemer-Jensen,” siger cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen.

Thráinn Orri Jónsson og Elverum har haft en succesrig sæson i både Champions League og i den norske liga, som klubben vandt.

”Thráinn er en spændende spiller på den måde, at han har en ekstraordinær fysik med sine to meter og to centimeter,” siger Peter Bredsdorff-Larsen.

 

En stærk trio på stregen

Cheftræneren i Bjerringbro-Silkeborg glæder sig til at byde stregspilleren velkommen efter ferien, og han synes, at islændingen passer godt ind i Bjerringbro-Silkeborgs spillestil. Sammen med Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen vil Thráinn Orri Jónsson udgøre en stærk trio på stregpositionen, og ifølge træneren kan alle tre bidrage med noget i begge ender af banen.

”Vores nye holdkammerat kommer med en masse energi og engagement, og det glæder vi os til at byde velkommen. Erfaringen har vist os, hvor vigtigt det er, at vi har tre dygtige stregspillere til at dele opgaverne både i den ene og den anden ende – især når vi spiller mere end 50 kampe på en sæson,” siger Peter Bredsdorff-Larsen, der fra tidligere trænere og holdkammerater har hørt meget godt om islændingen, som også snakker godt dansk og dermed bliver let at integrere på holdet.

Bjerringbro-Silkeborg allierer sig med den islandske stregspiller Thráinn Orri Jónsson, der løber på banen i JYSK arena i den kommende sæson.

Thráinn Orri Jónsson har vundet det norske mesterskab med Elverum denne sæson, men nu dribler han til Danmark med sin kæreste og deres barn på halvandet år. Aftalen mellem ham og Bjerringbro-Silkeborg er i første omgang på et år.

”Det er en klub med mange gode spillere, og flere af mine venner har spillet der før og siger, at det er en rigtig god klub. Jeg har set Bjerringbro-Silkeborg spille i Champions League, og jeg synes, at den håndbold, som de spiller, passer mig perfekt,” fortæller Thráinn Orri Jónsson på fejlfrit dansk.

”Jeg tror og håber, at klubben kan hjælpe mig til at blive en endnu bedre spiller, end jeg er nu – både i forsvaret og i angrebet. Jeg kommer til at spille sammen med to meget dygtige spillere, som kan hjælpe mig,” siger islændingen, der kommer til at danne trio med de rutinerede stregspillere Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen.

 

En sen, men vigtig tilføjelse til holdkortet

Hos Bjerringbro-Silkeborg er de glade for at kunne skrive endnu en spiller på holdkortet efter sommerferien.

”Vi har fået en rigtig fin ny holdkammerat, og vi er glade for på det her sene tidspunkt, at det har kunnet lade sig gøre at rekruttere en erstatning for Rasmus Thiemer-Jensen,” siger cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen.

Thráinn Orri Jónsson og Elverum har haft en succesrig sæson i både Champions League og i den norske liga, som klubben vandt.

”Thráinn er en spændende spiller på den måde, at han har en ekstraordinær fysik med sine to meter og to centimeter,” siger Peter Bredsdorff-Larsen.

 

En stærk trio på stregen

Cheftræneren i Bjerringbro-Silkeborg glæder sig til at byde stregspilleren velkommen efter ferien, og han synes, at islændingen passer godt ind i Bjerringbro-Silkeborgs spillestil. Sammen med Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen vil Thráinn Orri Jónsson udgøre en stærk trio på stregpositionen, og ifølge træneren kan alle tre bidrage med noget i begge ender af banen.

”Vores nye holdkammerat kommer med en masse energi og engagement, og det glæder vi os til at byde velkommen. Erfaringen har vist os, hvor vigtigt det er, at vi har tre dygtige stregspillere til at dele opgaverne både i den ene og den anden ende – især når vi spiller mere end 50 kampe på en sæson,” siger Peter Bredsdorff-Larsen, der fra tidligere trænere og holdkammerater har hørt meget godt om islændingen, som også snakker godt dansk og dermed bliver let at integrere på holdet.

Be the first to comment

Leave a Reply