Se billedegalleri fra kæmpe fyrværkerishow

Fredag blev det 3rd. indledende runde i DM i Festfyrværkeri skudt af i Virklund ved Silkeborg. 

De Danske Fyrværkerikonkurrencer og Virklund Boldklub afholdte  fredag den 3rd. indledende runde i DM i Festfyrværkeri i Virklund ved Silkeborg.  Her kunne nydes koncert med Den Røde Tråd efterfulgt af et forrygende og fantastiske fyrværkerishow. 3 af Danmarks bedste fyrværkere kæmpede om at komme videre i semifinalen. De 3 fyrværkere man kunne opleve var:

  • Saturn Fireworks v/  Jess Graasbøl
  • H.C. Andersen Fyrværkeri v/ Henri´ Drench
  • De Danske Fyrværkeri Mestre v/ Dennis Brauer

Fredag blev det 3rd. indledende runde i DM i Festfyrværkeri skudt af i Virklund ved Silkeborg. 

De Danske Fyrværkerikonkurrencer og Virklund Boldklub afholdte  fredag den 3rd. indledende runde i DM i Festfyrværkeri i Virklund ved Silkeborg.  Her kunne nydes koncert med Den Røde Tråd efterfulgt af et forrygende og fantastiske fyrværkerishow. 3 af Danmarks bedste fyrværkere kæmpede om at komme videre i semifinalen. De 3 fyrværkere man kunne opleve var:

  • Saturn Fireworks v/  Jess Graasbøl
  • H.C. Andersen Fyrværkeri v/ Henri´ Drench
  • De Danske Fyrværkeri Mestre v/ Dennis Brauer

Be the first to comment

Leave a Reply