Peter Bredsdorff-Larsen ser tilbage på en solid sæson

Foto: Ole Mørk, Midtjysk-Foto

Sæsonen er slut for Bjerringbro-Silkeborg. Holdet har leveret store præstationer på den europæiske scene og har været med i kampene om medaljer både til Final4 og i ligaen. På den anden side af en tiltrængt og velfortjent sommerferie venter en ny sæson med nye og store ambitioner.

Ved indgangen til denne sæson så Bjerringbro-Silkeborg frem mod store opgaver og muligheder i tre turneringer – Champions League, pokalturneringen og håndboldligaen. I alle tre turneringer satte klubben og holdet sig ambitiøse mål, fortæller cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen:

 

I Champions League ville vi vinde vores gruppe og kvalificere os til playoff-kampene. Efter et gruppespil med ti kampe, som vi afsluttede med en kneben og spændende hjemmesejr over Sporting Lissabon, lykkedes det os at kvalificere os videre til playoff-kampene mod Wisla Plock.

Vi startede på udebane i Polen med en sejr, efter at holdet havde leveret en af Bjerringbro-Silkeborgs allerstørste præstationer i europæiske kampe. Desværre kunne vi ikke holde forspringet på hjemmebane, men vi ser tilbage på en flot CL-sæson med 18 vundne point ud af 24 mulige.

 

I pokalturneringen spillede vi lige før jul en drabelig kvartfinale mod GOG på hjemmebane og kvalificerede os efter en rigtig god kamp til pokalturneringens Final4, som også var en af denne sæsons store mål. Vi måtte her nøjes med bronzemedaljer.

 

I ligaen kæmpede vi os i grundspillet til en flot tredjeplads, selvom vi undervejs oplevede flere bump på vejen med en stribe skader plus et hektisk program med europæiske kampe. Efter et tough slutspil kvalificerede vi os til DM-semifinalerne, som altid er en målsætning for Bjerringbro-Silkeborg. Herfra håbede vi på at kunne mønstre kvalitet nok til at kunne spille med i finalerne, men vi måtte strække våben til Aalborg.

Samlet set har det været endnu en intens og spændende sæson med stribevis af store oplevelser i særklasse på vores hjemmebane i JYSK arena. Vi har nået vores målsætninger i alle turneringer, men vi arbejder hver dag på at spille Bjerringbro-Silkeborg i nye finaler, og det lykkedes ikke – for første gang i fire sæsoner. Nu reber vi sejlene og kigger fremad, og vi ser allerede nu frem til en ny sæson, hvor vi igen vil gøre alt for at kvalificere os til nye finaler.

Sæsonen er slut for Bjerringbro-Silkeborg. Holdet har leveret store præstationer på den europæiske scene og har været med i kampene om medaljer både til Final4 og i ligaen. På den anden side af en tiltrængt og velfortjent sommerferie venter en ny sæson med nye og store ambitioner.

Ved indgangen til denne sæson så Bjerringbro-Silkeborg frem mod store opgaver og muligheder i tre turneringer – Champions League, pokalturneringen og håndboldligaen. I alle tre turneringer satte klubben og holdet sig ambitiøse mål, fortæller cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen:

 

I Champions League ville vi vinde vores gruppe og kvalificere os til playoff-kampene. Efter et gruppespil med ti kampe, som vi afsluttede med en kneben og spændende hjemmesejr over Sporting Lissabon, lykkedes det os at kvalificere os videre til playoff-kampene mod Wisla Plock.

Vi startede på udebane i Polen med en sejr, efter at holdet havde leveret en af Bjerringbro-Silkeborgs allerstørste præstationer i europæiske kampe. Desværre kunne vi ikke holde forspringet på hjemmebane, men vi ser tilbage på en flot CL-sæson med 18 vundne point ud af 24 mulige.

 

I pokalturneringen spillede vi lige før jul en drabelig kvartfinale mod GOG på hjemmebane og kvalificerede os efter en rigtig god kamp til pokalturneringens Final4, som også var en af denne sæsons store mål. Vi måtte her nøjes med bronzemedaljer.

 

I ligaen kæmpede vi os i grundspillet til en flot tredjeplads, selvom vi undervejs oplevede flere bump på vejen med en stribe skader plus et hektisk program med europæiske kampe. Efter et tough slutspil kvalificerede vi os til DM-semifinalerne, som altid er en målsætning for Bjerringbro-Silkeborg. Herfra håbede vi på at kunne mønstre kvalitet nok til at kunne spille med i finalerne, men vi måtte strække våben til Aalborg.

Samlet set har det været endnu en intens og spændende sæson med stribevis af store oplevelser i særklasse på vores hjemmebane i JYSK arena. Vi har nået vores målsætninger i alle turneringer, men vi arbejder hver dag på at spille Bjerringbro-Silkeborg i nye finaler, og det lykkedes ikke – for første gang i fire sæsoner. Nu reber vi sejlene og kigger fremad, og vi ser allerede nu frem til en ny sæson, hvor vi igen vil gøre alt for at kvalificere os til nye finaler.

Be the first to comment

Leave a Reply