Salling Group samler 20.000 til Danmarks største firmafest

Området omkring Salling Groups hovedkontor ved Aarhus er i denne uge omdannet til en gigantisk festivalplads forud for Danmarks største firmafest den 9. juni. Her siger Salling Group tak for indsatsen med en fest for alle medarbejdere på tværs af blandt andet Netto, føtex, Bilka og Salling Stormagasiner

Mens langt de fleste dagligvarebutikker holder lukket i pinsen, har Salling Group inviteret samtlige medarbejdere i Danmark til landets største firmafest ved hovedkvarteret i Aarslev ved Aarhus.

Festen finder sted på et-året for navneskiftet til Salling Group, der blev gennemført, efter at Salling Fondene blev eneejere af virksomheden.

– Vi fejrer et år som Salling Group med et brag af en fest for medarbejdere fra hele landet. Deres indsats er helt afgørende for, at de penge, der går ind i blandt andet Netto, Bilka og føtex, bliver investeret i virksomheden eller givet tilbage til samfundet via donationer fra Salling Fondene. Vi er stolte over, at Salling Fondene har uddelt over en milliard kroner til glæde og gavn for mennesker i Danmark, og til allin19 får alle kolleger mulighed for at opleve, hvilket fællesskab de er en del af, og hvor stor en forskel deres arbejde gør, siger Per Bank.

Festdagen er også en markering af, at koncernens grundlægger, Herman Salling, i år ville have rundet 100 år. Det er er en donation fra netop Købmand Herman Sallings Fond, der gør Danmarks største firmafest mulig.

Festivalplads af format
Når Salling Group spiller op til dans under pinsesolen, sker det på to store scener, hvor en række af Danmarks bedste artister vil give den gas med masser af live-musik. På pladsen er der sørget for mad og drikke til alle i en lang række madboder, mens der også er rig mulighed for at banke sin nabobutik i fodbold på Salling Groups idrætsanlæg eller få en sludder med kolleger fra både nær og fjern i lounge-områderne.

Gæstelisten tæller alt fra salgsassistenter og indkøbere til lagerekspedienter og direktører, og uanset om de kommer fra Rønne eller Frederikshavn, er der arrangeret transport til festpladsen. Det betyder, at 350 busser er sat ind for at sikre, at alle kommer godt frem og tilbage.

På pladsen står 380 foreningsfolk parat til at servicere gæsterne og samtidig tjene penge til deres lokale foreninger. Bæredygtighed er også i centrum til festen, hvor plastikservice er erstattet af biologisk nedbrydelige alternativer. Når den sidste fadøl er drukket på festpladsen, er der også sørget for, at eventuel overskydende mad aftages af fødevareBanken og dermed går til et godt formål.

Festen finder sted på pinsedag, fordi langt de fleste butikker i forvejen har lukket. De Netto-butikker, der normalt har helligdagsåbent, vil være åbne som normalt.

I Bilka betyder festen, at kædens havecentre holder lukket den 9. juni. Havecentrenes medarbejdere står parat til at slå dørene op igen den 10. juni, 2. pinsedag.

Fakta om festen:

 • Festen afholdes den 9. juni 2019 ved Salling Groups hovedkontor ved Aarhus.
 • Festen er muliggjort takket være en donation fra Salling Groups ejer, Salling Fondene.
 • Ca. 20.000 medarbejdere deltager fra hele landet.
 • 350 busser fragter deltagere fra hele Danmark til Aarhus.
 • Pladsens barer og madboder bemandes af 380 foreningsfolk fra forskellige foreninger som tjener penge deres forening.
 • De to scener er hver 25 meter brede (som den største på Grøn Koncert).
 • Storskærmen mellem scenerne er 46 m2.
 • De to sceneskærme er hver 18 m2.
 • Der opstilles 4.360 m. hegn om pladsen.
 • Der er taget en række skridt for at sikre, at aktiviteterne på dagen påvirker vores omgivelser mindst muligt:
  • Der bruges ikke plastbestik eller -tallerkner til festen. I stedet bruges service af biologisk nedbrydeligt materiale.
  • For at minimere madspild har vi indgået aftaler med madspildsorganisationer, så eventuelt overskydende mad går til et godt formål.
  • For at reducere brugen af plastik er det i alle barer muligt at genbruge sit krus.
  • Der er affaldssortering på pladsen, så mest muligt affald genbruges.

Salling Group

Området omkring Salling Groups hovedkontor ved Aarhus er i denne uge omdannet til en gigantisk festivalplads forud for Danmarks største firmafest den 9. juni. Her siger Salling Group tak for indsatsen med en fest for alle medarbejdere på tværs af blandt andet Netto, føtex, Bilka og Salling Stormagasiner

Mens langt de fleste dagligvarebutikker holder lukket i pinsen, har Salling Group inviteret samtlige medarbejdere i Danmark til landets største firmafest ved hovedkvarteret i Aarslev ved Aarhus.

Festen finder sted på et-året for navneskiftet til Salling Group, der blev gennemført, efter at Salling Fondene blev eneejere af virksomheden.

– Vi fejrer et år som Salling Group med et brag af en fest for medarbejdere fra hele landet. Deres indsats er helt afgørende for, at de penge, der går ind i blandt andet Netto, Bilka og føtex, bliver investeret i virksomheden eller givet tilbage til samfundet via donationer fra Salling Fondene. Vi er stolte over, at Salling Fondene har uddelt over en milliard kroner til glæde og gavn for mennesker i Danmark, og til allin19 får alle kolleger mulighed for at opleve, hvilket fællesskab de er en del af, og hvor stor en forskel deres arbejde gør, siger Per Bank.

Festdagen er også en markering af, at koncernens grundlægger, Herman Salling, i år ville have rundet 100 år. Det er er en donation fra netop Købmand Herman Sallings Fond, der gør Danmarks største firmafest mulig.

Festivalplads af format
Når Salling Group spiller op til dans under pinsesolen, sker det på to store scener, hvor en række af Danmarks bedste artister vil give den gas med masser af live-musik. På pladsen er der sørget for mad og drikke til alle i en lang række madboder, mens der også er rig mulighed for at banke sin nabobutik i fodbold på Salling Groups idrætsanlæg eller få en sludder med kolleger fra både nær og fjern i lounge-områderne.

Gæstelisten tæller alt fra salgsassistenter og indkøbere til lagerekspedienter og direktører, og uanset om de kommer fra Rønne eller Frederikshavn, er der arrangeret transport til festpladsen. Det betyder, at 350 busser er sat ind for at sikre, at alle kommer godt frem og tilbage.

På pladsen står 380 foreningsfolk parat til at servicere gæsterne og samtidig tjene penge til deres lokale foreninger. Bæredygtighed er også i centrum til festen, hvor plastikservice er erstattet af biologisk nedbrydelige alternativer. Når den sidste fadøl er drukket på festpladsen, er der også sørget for, at eventuel overskydende mad aftages af fødevareBanken og dermed går til et godt formål.

Festen finder sted på pinsedag, fordi langt de fleste butikker i forvejen har lukket. De Netto-butikker, der normalt har helligdagsåbent, vil være åbne som normalt.

I Bilka betyder festen, at kædens havecentre holder lukket den 9. juni. Havecentrenes medarbejdere står parat til at slå dørene op igen den 10. juni, 2. pinsedag.

Fakta om festen:

 • Festen afholdes den 9. juni 2019 ved Salling Groups hovedkontor ved Aarhus.
 • Festen er muliggjort takket være en donation fra Salling Groups ejer, Salling Fondene.
 • Ca. 20.000 medarbejdere deltager fra hele landet.
 • 350 busser fragter deltagere fra hele Danmark til Aarhus.
 • Pladsens barer og madboder bemandes af 380 foreningsfolk fra forskellige foreninger som tjener penge deres forening.
 • De to scener er hver 25 meter brede (som den største på Grøn Koncert).
 • Storskærmen mellem scenerne er 46 m2.
 • De to sceneskærme er hver 18 m2.
 • Der opstilles 4.360 m. hegn om pladsen.
 • Der er taget en række skridt for at sikre, at aktiviteterne på dagen påvirker vores omgivelser mindst muligt:
  • Der bruges ikke plastbestik eller -tallerkner til festen. I stedet bruges service af biologisk nedbrydeligt materiale.
  • For at minimere madspild har vi indgået aftaler med madspildsorganisationer, så eventuelt overskydende mad går til et godt formål.
  • For at reducere brugen af plastik er det i alle barer muligt at genbruge sit krus.
  • Der er affaldssortering på pladsen, så mest muligt affald genbruges.

Salling Group

Be the first to comment

Leave a Reply