Ronja Røverdatter for fuld damp i Thorning

Fotos: Erik Lyngsøe

Fantastisk premiere weekend med flotte anmeldelser til Thorning Friluftsspil. Der var tæt på udsolgt de to første dage til Ronja Røverdatter. Tirsdag udsolgt og onsdag måtte der stilles ekstra stole ind.

Du kan stadig nå at opleve Astrid Lindgrens dejlige fortælling om Ronja Røverdatter, der spiller for fuld damp frem til den 9. juni på Thorning Friluftsscene. Kl. 19 fredag og kl. 14 lørdag og søndag. Du finder info og billet på www.thorning.com/ronja

Alle følelser er i spil for både store og små. Genhør Sebastians fantastiske musik og gense Ronja, Birk og de mange eventyrvæsener.

Pak madkurven og tag på udflugt til Danmarks hyggeligste Friluftsspil for at nyde en god forestilling i en meget intim og naturlig Teatersal. Kiosk-området åbner 1½ time før hver forestilling.

Vi ses i Thorning.

Fantastisk premiere weekend med flotte anmeldelser til Thorning Friluftsspil. Der var tæt på udsolgt de to første dage til Ronja Røverdatter. Tirsdag udsolgt og onsdag måtte der stilles ekstra stole ind.

Du kan stadig nå at opleve Astrid Lindgrens dejlige fortælling om Ronja Røverdatter, der spiller for fuld damp frem til den 9. juni på Thorning Friluftsscene. Kl. 19 fredag og kl. 14 lørdag og søndag. Du finder info og billet på www.thorning.com/ronja

Alle følelser er i spil for både store og små. Genhør Sebastians fantastiske musik og gense Ronja, Birk og de mange eventyrvæsener.

Pak madkurven og tag på udflugt til Danmarks hyggeligste Friluftsspil for at nyde en god forestilling i en meget intim og naturlig Teatersal. Kiosk-området åbner 1½ time før hver forestilling.

Vi ses i Thorning.

Be the first to comment

Leave a Reply