Mor og børn slipper heldigt fra færdselsuheld

Ulykken på Viborgvej endte heldigt for mor og to børn som slap fra uheldet uden personskade.

Søndag eftermiddag blev Midtjysk Brand & Redning Station Fårvang og Silkeborg kaldt til færselsuheld på Viborgvej mellem Fårvang og Kongensbro. Her var en bil skredet af vejen da moren havde været uopmærksom med sine børn under kørslen. Heldigvis slap alle tre fra uheldet uden mén men bilen har fået kraftige skader.

Ulykken på Viborgvej endte heldigt for mor og to børn som slap fra uheldet uden personskade.

Søndag eftermiddag blev Midtjysk Brand & Redning Station Fårvang og Silkeborg kaldt til færselsuheld på Viborgvej mellem Fårvang og Kongensbro. Her var en bil skredet af vejen da moren havde været uopmærksom med sine børn under kørslen. Heldigvis slap alle tre fra uheldet uden mén men bilen har fået kraftige skader.

Be the first to comment

Leave a Reply