​Fodboldfonden samler fodboldstjernerne i den gode sags tjeneste

Søndag 2. juni 2019 afholder Fodboldfonden for anden gang deres eksklusive Velgørenhedsgalla, til fordel for udsatte og fattige børn i Danmark, med deltagelse af blandt andre de danske herre- og kvindelandshold i fodbold, Børne- og Socialminister Mai Mercado, samt tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og mange flere.

De inviterede gæster vil blive underholdt af bl.a. Burhan G, Rytteriet, Rasmus Bjerg aka John Mogensen, Lune Carlsen, Medina, Rasmus Seebach og engelske Boyzlife. Men aftenen byder ligeledes på en liveauktion ved Alexa Bruun Rasmussen med mulighed for, at byde på koncertoplevelse med Robbie Williams efterfulgt af meet n greet, middag i privaten med Martin Pilsmark fra restaurant No 61, Tottenham fodboldoplevelse efterfulgt af meet’n’greet med Christian Eriksen, samt Leicester kamp med privat rundvisning af Kasper Schmeichel på King Power Stadium, DBU EM Kvalifikationskamp og mange flere unikke priser.

På Fodboldfondens facebookside og instagramprofil, vil der være livestreaming fra den røde løber, når stjernerne ankommer til festen. Gallaen præsenteres i samarbejde med King Power, der er hovedsponsor for arrangementet, samt Tivoli Hotel & Congress Center som ligger venue til arrangementet.

Stjernerne fortæller om deres bedste fodboldoplevelse
Fodboldfonden kan også samme aften præsentere bogen Min største kamp, som er flere generationer af danske fodboldstjerners egne øjenvidneberetninger om deres største kamp set fra grønsværen. Aldrig tidligere har så mange fodboldstjerner – lige fra Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Jon Dahl Thomassen til Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og mange flere – optrådt i en bog sammen. Bogen er resultatet af et tæt samarbejde mellem Storyhouse og Stine Schmeichel og Christine Kvist fra Fodboldfonden, og spillerne har sagt ja til at stille op og fortælle, fordi overskuddet fra bogen går til fondens arbejde med at støtte udsatte børn og unge i Danmark med særligt fokus på børnefattigdom. Bogen sælges i butikkerne fra om mandagen 3. juni.

Om Fodboldfonden
Fodboldfonden er stiftet af Stine Schmeichel og Christine Kvist, og har til formål, at hjælpe udsatte børn i Danmark, især med fokus på børnefattigdom, som de anser for et stigende problem. Fattigdommen påvirker bl.a. børns ret til fritidsliv, hvilket Fodboldfonden forsøger at komme i møde gennem sine aktiviteter og donationer:

Vi inviterer børn og deres familier, som af forskellige årsager mistrives, med på oplevelser som fx landskampe, koncerter, ture i Den Blå Planet, på fodboldskole m.m.” fortæller Stine Schmeichel, og Christine Kvist forsætter ”Vi har især fokus på, at give børn som vokser op i fattigdom, oplevelser, som kan skabe en følelse af fællesskab og inkludering i deres hverdag”. “Vi vil især gerne være med til at understøtte børns ret til et aktivt fritidsliv som det fremgår af FN’s børnekonvention”, samstemmer pigerne.

Derudover samarbejder Fodboldfonden med Børnesagens Fællesråd og Mødrehjælpen om at uddele stipendier til konfirmationsfest, fritidsaktiviteter, julehjælp og uddannelse.

Med fodbold som platform er det Fodboldfondens mål at gøre en mærkbar og konkret forskel samt medvirke til at sikre børns ret til at vokse op under trygge, kærlige og omsorgsfulde rammer.

Søndag 2. juni 2019 afholder Fodboldfonden for anden gang deres eksklusive Velgørenhedsgalla, til fordel for udsatte og fattige børn i Danmark, med deltagelse af blandt andre de danske herre- og kvindelandshold i fodbold, Børne- og Socialminister Mai Mercado, samt tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og mange flere.

De inviterede gæster vil blive underholdt af bl.a. Burhan G, Rytteriet, Rasmus Bjerg aka John Mogensen, Lune Carlsen, Medina, Rasmus Seebach og engelske Boyzlife. Men aftenen byder ligeledes på en liveauktion ved Alexa Bruun Rasmussen med mulighed for, at byde på koncertoplevelse med Robbie Williams efterfulgt af meet n greet, middag i privaten med Martin Pilsmark fra restaurant No 61, Tottenham fodboldoplevelse efterfulgt af meet’n’greet med Christian Eriksen, samt Leicester kamp med privat rundvisning af Kasper Schmeichel på King Power Stadium, DBU EM Kvalifikationskamp og mange flere unikke priser.

På Fodboldfondens facebookside og instagramprofil, vil der være livestreaming fra den røde løber, når stjernerne ankommer til festen. Gallaen præsenteres i samarbejde med King Power, der er hovedsponsor for arrangementet, samt Tivoli Hotel & Congress Center som ligger venue til arrangementet.

Stjernerne fortæller om deres bedste fodboldoplevelse
Fodboldfonden kan også samme aften præsentere bogen Min største kamp, som er flere generationer af danske fodboldstjerners egne øjenvidneberetninger om deres største kamp set fra grønsværen. Aldrig tidligere har så mange fodboldstjerner – lige fra Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Jon Dahl Thomassen til Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og mange flere – optrådt i en bog sammen. Bogen er resultatet af et tæt samarbejde mellem Storyhouse og Stine Schmeichel og Christine Kvist fra Fodboldfonden, og spillerne har sagt ja til at stille op og fortælle, fordi overskuddet fra bogen går til fondens arbejde med at støtte udsatte børn og unge i Danmark med særligt fokus på børnefattigdom. Bogen sælges i butikkerne fra om mandagen 3. juni.

Om Fodboldfonden
Fodboldfonden er stiftet af Stine Schmeichel og Christine Kvist, og har til formål, at hjælpe udsatte børn i Danmark, især med fokus på børnefattigdom, som de anser for et stigende problem. Fattigdommen påvirker bl.a. børns ret til fritidsliv, hvilket Fodboldfonden forsøger at komme i møde gennem sine aktiviteter og donationer:

Vi inviterer børn og deres familier, som af forskellige årsager mistrives, med på oplevelser som fx landskampe, koncerter, ture i Den Blå Planet, på fodboldskole m.m.” fortæller Stine Schmeichel, og Christine Kvist forsætter ”Vi har især fokus på, at give børn som vokser op i fattigdom, oplevelser, som kan skabe en følelse af fællesskab og inkludering i deres hverdag”. “Vi vil især gerne være med til at understøtte børns ret til et aktivt fritidsliv som det fremgår af FN’s børnekonvention”, samstemmer pigerne.

Derudover samarbejder Fodboldfonden med Børnesagens Fællesråd og Mødrehjælpen om at uddele stipendier til konfirmationsfest, fritidsaktiviteter, julehjælp og uddannelse.

Med fodbold som platform er det Fodboldfondens mål at gøre en mærkbar og konkret forskel samt medvirke til at sikre børns ret til at vokse op under trygge, kærlige og omsorgsfulde rammer.

Be the first to comment

Leave a Reply