GALLERI: Made in Denmark FESTIVAL torsdag

Foto: Torben Haglund

Når den sidste boldt er spillet og det sidste scor kort er blevet indleveret, så tager musikken over ved Made in Denmark Presented by Freja. Onsdag var den Lars Lilholt og Lune Carlsen der var på scenen sammen med Hit Orchestra & Louise Moe. I aften fredag er det så Peter A.G. og Michael Falch der spiller op sammen med Hit Orchestra & Louise Moe.

Vi har lavet dette lille galleri fra torsdagen.

Når den sidste boldt er spillet og det sidste scor kort er blevet indleveret, så tager musikken over ved Made in Denmark Presented by Freja. Onsdag var den Lars Lilholt og Lune Carlsen der var på scenen sammen med Hit Orchestra & Louise Moe. I aften fredag er det så Peter A.G. og Michael Falch der spiller op sammen med Hit Orchestra & Louise Moe.

Vi har lavet dette lille galleri fra torsdagen.

Be the first to comment

Leave a Reply