Made in Denmark: Golf, Stand Up og Festival det hele starter i dag

Folkefesten Made in Denmark, som er Danmarks største sportsbegivenhed starter i dag onsdag. Selve turneringen starter først i morgen torsdag, når første mand slår ud kl. 7.30 til dette års Europa Tour Made in Denmark by FREJA.

Men allerede i dag kan man komme helt tæt på de mange stjerner. Der spilles den traditionsrige ProAm ved Made in Denmark Presented by FREJA, og der er gang i spillet fra kl. 07.30 og helt frem til cirka kl. 18.00. Der er nemlig to starter, den første 7.30, og den anden kl. 13.00. I hvert flight spiller 26 hold, og på hvert hold er holdkaptajnen en professionel, mens de tre øvrige amatører er sponsorer eller VIP’er.

Onsdag morgen kan du bl.a. opleve Thorbjørn Olesen, Lasse Jensen, Robert Karlsson, Markus Kinhult og Edoardo Molinari, mens eftermiddagens bolde føres an af Lucas Bjerregaard, Matt Wallace, Anders Hansen, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen og Lee Westwood.

Stemningen under Pro Am er afslappet, og ofte er der god mulighed for at komme helt tæt på spillerne.

 

Dansker i super-bold

Danmarks to bedste golfspillere Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard får særdeles fornemt selskab på de første to runder af Made in Denmark by FREJA 2019. Også Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen og Nicolai Højgaard er placeret i særdeles attraktive bolde.

 

Torsdag morgen/formiddag

Lucas Bjerregaard skal allerede i aktion torsdag kl. 08:10, når han på 10. hul slår ud sammen med Erik Van Rooyen og den forsvarende mester, Matt Wallace. Alle tre spillere viste højt niveau i den netop-afviklede US PGA Championship og er faktisk også bookmakernes favoritter i denne uge.

Lige i hælene på Lucas og Co. følger med en starttid kl. 08:20 Joachim B. Hansen i selskab med festlige Andrew “Beef” Johnston og talentfulde Marcus Kinhult fra Sverige.

 

Torsdag middag/eftermiddag

Mens Lucas Bjerregaard og Matt Wallace vil være morgenens største trækplaster, så bliver tilskuerne trukket lidt mere ud om eftermiddagen. Den helt store stjernebold hedder Thorbjørn Olesen, Lee Westwood og Thomas Pieters, som slår ud kl. 13:20 på 1. hul.

Foran det trekløver slår Søren Kjeldsen kl. 13:10 ud sammen med formstærke Jorge Campillo og amerikanske Kurt Kitayama, der allerede har vundet to gange på European Tour i denne sæson.

 

Danske starttider

 • Kl. 07:30 Jeppe Huldahl, Jeunghun Wang, Lasse Jensen (Hul 1)
 • Kl. 07:50 Oliver Hundebøll Jørgensen, Maximillian Kiefer, Chris Paisley (Hul 10
 • Kl. 08:10 Sam Horsfield, Daniel Gaunt, Mathias Gladbjerg (Hul 1)
 • Kl. 08:10 Lucas Bjerregaard, Erik Van Rooyen, Matt Wallace (Hul 10)
 • Kl. 08:20 Robert Karlsson, Romain Wattel, Martin Leth Simonsen (Hul 1)
 • Kl. 08:20 Joachim B. Hansen, Andrew “Beef” Johnston, Marcus Kinhult (Hul 10)
 • Kl. 12:30 David Law, Christian Gløët, Andrea Pavan (Hul 10)
 • Kl. 13:00 Anders Hansen, Oliver Fischer, Nicolai Kristensen (Hul 10)
 • Kl. 13:10 Nicolai Tinning, Elias Bertheussen, Joakim Lagergren (Hul 10)
 • Kl. 13:10 Jorge Campillo, Søren Kjeldsen, Kurt Kitayama (Hul 1)
 • Kl. 13:20 Thorbjørn Olesen, Lee Westwood, Thomas Pieters (Hul 1)
 • Kl. 13:20 Jack Singh Brar, Jeff Winther, Max Schmitt (Hul 10)
 • Kl. 13:30 Jason Scrivener, Morten Ørum Madsen, Richard McEvoy (Hul 10)
 • Kl. 13:40 Nacho Elvira, Nicolai Højgaard, Ryan Fox (Hul 1)

 

Musik og Stand Up

Det er ikke altid, der er så meget at grine af, når man har været en tur på golfbanen, men vi vil godt garantere at lattermusklerne kommer på overarbejde under næste uges Made in Denmark Presented by FREJA. Torsdag, fredag og lørdag åbnes Schou Arena nemlig med nogle af Danmarks skarpeste komikere på scenen.

Torsdag kommer Andreas Bo, fredag er det Thomas Warberg og lørdag kommer Nikolaj Stokholm til Himmerland for at underholde efter golfspillet. Aftalen med de tre komikere er kommet i stand takket være en af de store sponsorer, Heineken, der altså er med til at sætte gang i festen om aftenen de tre dage, inden musikken overtager.

– Jeg synes det er fantastisk, at Royal Unibrew har sørget for at de tre komikere kommer til Made in Denmark. Det er fedt at se et sponsorat aktiveret på den måde, siger Promotor i Made in Denmark Flemming Astrup.

Køb din billet til Made in Denmark Presented by FREJA her

Stand Up showene begynder ca. kl. 19.00, inden Made in Denmark Festival underholder tilskuerne i Schou Arena.

– Med de tre komikere er der masser af gratis underholdning for tilskuerne efter en lang dag på golfbanen, og vi håber selvfølgelig så mange som muligt vil være med til fortsætte festen fra golfbanen om aftenen, siger Flemming Astrup.

Torsdag er Lars Lilholt og Lune Carlsen hovednavnene på festivalen, mens Peter A.G. og Michael Falch spiller fredag. Lørdag er Poul Krebs og Bjarke Laursen fra Queen Machine på scenen. Hit Orchestra med Louise Moe er på som backing for solisterne alle aftener.

Se hele musikprogrammet her:

 

Så har du tid, kan et besøg på Himmerland Golf & Spa Resort under Made in Denmark Presented by FREJA absolut anbefales.

Folkefesten Made in Denmark, som er Danmarks største sportsbegivenhed starter i dag onsdag. Selve turneringen starter først i morgen torsdag, når første mand slår ud kl. 7.30 til dette års Europa Tour Made in Denmark by FREJA.

Men allerede i dag kan man komme helt tæt på de mange stjerner. Der spilles den traditionsrige ProAm ved Made in Denmark Presented by FREJA, og der er gang i spillet fra kl. 07.30 og helt frem til cirka kl. 18.00. Der er nemlig to starter, den første 7.30, og den anden kl. 13.00. I hvert flight spiller 26 hold, og på hvert hold er holdkaptajnen en professionel, mens de tre øvrige amatører er sponsorer eller VIP’er.

Onsdag morgen kan du bl.a. opleve Thorbjørn Olesen, Lasse Jensen, Robert Karlsson, Markus Kinhult og Edoardo Molinari, mens eftermiddagens bolde føres an af Lucas Bjerregaard, Matt Wallace, Anders Hansen, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen og Lee Westwood.

Stemningen under Pro Am er afslappet, og ofte er der god mulighed for at komme helt tæt på spillerne.

 

Dansker i super-bold

Danmarks to bedste golfspillere Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard får særdeles fornemt selskab på de første to runder af Made in Denmark by FREJA 2019. Også Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen og Nicolai Højgaard er placeret i særdeles attraktive bolde.

 

Torsdag morgen/formiddag

Lucas Bjerregaard skal allerede i aktion torsdag kl. 08:10, når han på 10. hul slår ud sammen med Erik Van Rooyen og den forsvarende mester, Matt Wallace. Alle tre spillere viste højt niveau i den netop-afviklede US PGA Championship og er faktisk også bookmakernes favoritter i denne uge.

Lige i hælene på Lucas og Co. følger med en starttid kl. 08:20 Joachim B. Hansen i selskab med festlige Andrew “Beef” Johnston og talentfulde Marcus Kinhult fra Sverige.

 

Torsdag middag/eftermiddag

Mens Lucas Bjerregaard og Matt Wallace vil være morgenens største trækplaster, så bliver tilskuerne trukket lidt mere ud om eftermiddagen. Den helt store stjernebold hedder Thorbjørn Olesen, Lee Westwood og Thomas Pieters, som slår ud kl. 13:20 på 1. hul.

Foran det trekløver slår Søren Kjeldsen kl. 13:10 ud sammen med formstærke Jorge Campillo og amerikanske Kurt Kitayama, der allerede har vundet to gange på European Tour i denne sæson.

 

Danske starttider

 • Kl. 07:30 Jeppe Huldahl, Jeunghun Wang, Lasse Jensen (Hul 1)
 • Kl. 07:50 Oliver Hundebøll Jørgensen, Maximillian Kiefer, Chris Paisley (Hul 10
 • Kl. 08:10 Sam Horsfield, Daniel Gaunt, Mathias Gladbjerg (Hul 1)
 • Kl. 08:10 Lucas Bjerregaard, Erik Van Rooyen, Matt Wallace (Hul 10)
 • Kl. 08:20 Robert Karlsson, Romain Wattel, Martin Leth Simonsen (Hul 1)
 • Kl. 08:20 Joachim B. Hansen, Andrew “Beef” Johnston, Marcus Kinhult (Hul 10)
 • Kl. 12:30 David Law, Christian Gløët, Andrea Pavan (Hul 10)
 • Kl. 13:00 Anders Hansen, Oliver Fischer, Nicolai Kristensen (Hul 10)
 • Kl. 13:10 Nicolai Tinning, Elias Bertheussen, Joakim Lagergren (Hul 10)
 • Kl. 13:10 Jorge Campillo, Søren Kjeldsen, Kurt Kitayama (Hul 1)
 • Kl. 13:20 Thorbjørn Olesen, Lee Westwood, Thomas Pieters (Hul 1)
 • Kl. 13:20 Jack Singh Brar, Jeff Winther, Max Schmitt (Hul 10)
 • Kl. 13:30 Jason Scrivener, Morten Ørum Madsen, Richard McEvoy (Hul 10)
 • Kl. 13:40 Nacho Elvira, Nicolai Højgaard, Ryan Fox (Hul 1)

 

Musik og Stand Up

Det er ikke altid, der er så meget at grine af, når man har været en tur på golfbanen, men vi vil godt garantere at lattermusklerne kommer på overarbejde under næste uges Made in Denmark Presented by FREJA. Torsdag, fredag og lørdag åbnes Schou Arena nemlig med nogle af Danmarks skarpeste komikere på scenen.

Torsdag kommer Andreas Bo, fredag er det Thomas Warberg og lørdag kommer Nikolaj Stokholm til Himmerland for at underholde efter golfspillet. Aftalen med de tre komikere er kommet i stand takket være en af de store sponsorer, Heineken, der altså er med til at sætte gang i festen om aftenen de tre dage, inden musikken overtager.

– Jeg synes det er fantastisk, at Royal Unibrew har sørget for at de tre komikere kommer til Made in Denmark. Det er fedt at se et sponsorat aktiveret på den måde, siger Promotor i Made in Denmark Flemming Astrup.

Køb din billet til Made in Denmark Presented by FREJA her

Stand Up showene begynder ca. kl. 19.00, inden Made in Denmark Festival underholder tilskuerne i Schou Arena.

– Med de tre komikere er der masser af gratis underholdning for tilskuerne efter en lang dag på golfbanen, og vi håber selvfølgelig så mange som muligt vil være med til fortsætte festen fra golfbanen om aftenen, siger Flemming Astrup.

Torsdag er Lars Lilholt og Lune Carlsen hovednavnene på festivalen, mens Peter A.G. og Michael Falch spiller fredag. Lørdag er Poul Krebs og Bjarke Laursen fra Queen Machine på scenen. Hit Orchestra med Louise Moe er på som backing for solisterne alle aftener.

Se hele musikprogrammet her:

 

Så har du tid, kan et besøg på Himmerland Golf & Spa Resort under Made in Denmark Presented by FREJA absolut anbefales.

Be the first to comment

Leave a Reply