I 2018 sendte arveafgiften næsten 5 mia. kr. i statskassen

Set som andel af de samlede skatter og afgifter udgjorde arveafgiften 0,5 procent i 2018.

Danmarks Statistik@DSTdk

Bl.a. @enhedslisten og @spolitik vil skrue på arveafgiften. I 2018 sendte arveafgiften næsten 5 mia. kr. i statskassen. Det er mere end 2x så meget som for 20 år siden, men set som andel af de samlede skatter og afgifter er niveauet stort set uændret.  

Set som andel af de samlede skatter og afgifter udgjorde arveafgiften 0,5 procent i 2018.

Danmarks Statistik@DSTdk

Bl.a. @enhedslisten og @spolitik vil skrue på arveafgiften. I 2018 sendte arveafgiften næsten 5 mia. kr. i statskassen. Det er mere end 2x så meget som for 20 år siden, men set som andel af de samlede skatter og afgifter er niveauet stort set uændret.  

Be the first to comment

Leave a Reply