Spil med til Sommer-Bilbanko på Bilkas parkeringspladser

Så er det nu, du skal slå til, hvis du elsker banko eller bare er på udkig efter en sjov oplevelse med venner, kolleger eller familie. Bilka inviterer nemlig til gratis Sommer-bilbanko med masser af vilde præmier og god stemning.

 

“Det er fjerde år i træk, vi arrangerer Bilka Bilbanko, og hvert år er det en kæmpe succes med over 10.000 deltagere. Det er både unge og gamle, der deltager, og alle elsker det. Vi satte publikumsrekord ved sidste bilbanko og derfor har vi ekstra bemanding på til dette banko”, siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

 

Bilka Bilbanko foregår på Bilkas parkeringspladser. Ved check-in på parkeringspladsen får du udleveret bankoplader og en radiosekvens, og opråb af tal og præmier foregår gennem din bilradio. Når man får banko, dytter man i hornet og blinker med lygterne.

 

“Nye bilbankokunder bliver altid overraskede over hvor sjovt det er, så derfor er der altid mange kunder der bliver loyale bilbanko-fans. Så man skal nok melde sig til i god tid denne gang”, slutter Nicki Stougaard.

 

Praktisk information

Eventen finder sted på parkeringspladserne ved Bilka én af følgende datoer: mandag 27. maj, tirsdag 28. maj eller onsdag 29. maj fra kl. 18 til ca. 22. Tilmeldingen åbner 10. maj kl. 9:00 på Bilka.dk/bilbanko

 

 

Tidsplan for spillet:

 

 • Klokken 18.00-19.00: Deltagere ankommer og bilerne parkeres på p-pladsen
 • Klokken 19.00-19.30: Udlevering af bankoplader
 • Klokken 20:00-22:00: Bilbanko

 

Bilbanko foregår i følgende byer: 
Mandag d. 27. maj: 

 • Odense
 • Esbjerg
 • Skalborg
 • Hundige
 • Horsens
 • Randers

Tirsdag d. 28. maj:

 • Herning
 • Holstebro
 • Næstved
 • Kolding
 • Slagelse
 • Tilst

Onsdag d. 29. maj:

 • Viborg
 • Hillerød
 • Hjørring
 • Ishøj
 • Sønderborg
 • Vejle

*Foregår ikke i Bilka OneStop Fields

 

TILMELDING PÅ: www.bilka.dk/bilbanko

Så er det nu, du skal slå til, hvis du elsker banko eller bare er på udkig efter en sjov oplevelse med venner, kolleger eller familie. Bilka inviterer nemlig til gratis Sommer-bilbanko med masser af vilde præmier og god stemning.

 

“Det er fjerde år i træk, vi arrangerer Bilka Bilbanko, og hvert år er det en kæmpe succes med over 10.000 deltagere. Det er både unge og gamle, der deltager, og alle elsker det. Vi satte publikumsrekord ved sidste bilbanko og derfor har vi ekstra bemanding på til dette banko”, siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

 

Bilka Bilbanko foregår på Bilkas parkeringspladser. Ved check-in på parkeringspladsen får du udleveret bankoplader og en radiosekvens, og opråb af tal og præmier foregår gennem din bilradio. Når man får banko, dytter man i hornet og blinker med lygterne.

 

“Nye bilbankokunder bliver altid overraskede over hvor sjovt det er, så derfor er der altid mange kunder der bliver loyale bilbanko-fans. Så man skal nok melde sig til i god tid denne gang”, slutter Nicki Stougaard.

 

Praktisk information

Eventen finder sted på parkeringspladserne ved Bilka én af følgende datoer: mandag 27. maj, tirsdag 28. maj eller onsdag 29. maj fra kl. 18 til ca. 22. Tilmeldingen åbner 10. maj kl. 9:00 på Bilka.dk/bilbanko

 

 

Tidsplan for spillet:

 

 • Klokken 18.00-19.00: Deltagere ankommer og bilerne parkeres på p-pladsen
 • Klokken 19.00-19.30: Udlevering af bankoplader
 • Klokken 20:00-22:00: Bilbanko

 

Bilbanko foregår i følgende byer: 
Mandag d. 27. maj: 

 • Odense
 • Esbjerg
 • Skalborg
 • Hundige
 • Horsens
 • Randers

Tirsdag d. 28. maj:

 • Herning
 • Holstebro
 • Næstved
 • Kolding
 • Slagelse
 • Tilst

Onsdag d. 29. maj:

 • Viborg
 • Hillerød
 • Hjørring
 • Ishøj
 • Sønderborg
 • Vejle

*Foregår ikke i Bilka OneStop Fields

 

TILMELDING PÅ: www.bilka.dk/bilbanko

Be the first to comment

Leave a Reply