Se billeder fra Anne, Sanne og Lis i Ceres Arena

Fredag aften var en udsolgt Ceres Arena, omdannet til en fest. Da tre af Danmarks største kvinder i dansk pop- og rockmusik Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, gav en af deres syv koncerter, nu de i maj bliver gendannet.

På fredag er det så Herning der står for tur, når Jyske Bank Boxen er klar til de tre damer. Der er stadig billetter til koncerten den 24/5.

Vi har lavet dette galleri fra koncerten.

Fredag aften var en udsolgt Ceres Arena, omdannet til en fest. Da tre af Danmarks største kvinder i dansk pop- og rockmusik Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, gav en af deres syv koncerter, nu de i maj bliver gendannet.

På fredag er det så Herning der står for tur, når Jyske Bank Boxen er klar til de tre damer. Der er stadig billetter til koncerten den 24/5.

Vi har lavet dette galleri fra koncerten.

Be the first to comment

Leave a Reply