Kjellerup vært for skandinaviens største grill event

Torsdag var der mulighed for at få stillet sulten og få fundet sig en grill til sommeren, da XL i Kjellerup afholdte skandinaviens største grill event. Se billeder og video i artiklen. 

Flere tusind mennesker var forbi XL hvor de fandt gode tilbud, og lækre specialiter tilberedt på grill. Mange af producenterne var tilstede og tilbedte lækker mad til de mange fremmødte grill antusiaster. Sidste år var omkring 6000 forbi og Thomas fra XL i Kjellerup håbede på at flere ville lægge vejen forbi da de havde udvidet med to timer så der var åbent allerede fra klokken 16. 

Se video under galleriet

 

Torsdag var der mulighed for at få stillet sulten og få fundet sig en grill til sommeren, da XL i Kjellerup afholdte skandinaviens største grill event. Se billeder og video i artiklen. 

Flere tusind mennesker var forbi XL hvor de fandt gode tilbud, og lækre specialiter tilberedt på grill. Mange af producenterne var tilstede og tilbedte lækker mad til de mange fremmødte grill antusiaster. Sidste år var omkring 6000 forbi og Thomas fra XL i Kjellerup håbede på at flere ville lægge vejen forbi da de havde udvidet med to timer så der var åbent allerede fra klokken 16. 

Se video under galleriet

 

Be the first to comment

Leave a Reply