Bilka inviterer børnehaver og førskolebørn til Trafikskole

Fra slutningen af april inviterer Bilka børn i hele landet med til en sjov og lærerig trafikskole. Som noget helt nyt er det børnehaver og førskolebørn, som inviteres med først på dagen, hvor de på en anderledes og spændende måde vil lære om, hvordan man færdes sikkert i trafikken.

 

Vil du være sikker på, at dine børn har helt styr på trafiksikkerhed, inden de starter i skole, så send dem og resten af børnehaven med til en sjov trafikskole i børnehøjde. Med leg og læring undervises børnene i trafikregler på den store oppustelige trafikbane. Udover den spændende undervisning får mini-trafikanterne også mulighed for at møde ulven Billie og Bamse Betjent, som sammen hjælper børnene rundt i området.

 

En trafikskole med massere af aktiviteter    
Dagen er fyldt med sjove og spændende aktiviteter. Når børnene ikke cykler rundt på trafikbanen og lærer om trafikreglerne, bliver de undervist i trafiktegn, cykelhjelme, i at undgå højresvingsulykker og meget mere. Alle aktiviteterne foregår i børnehøjde, så alle børn kan være med og får det optimale ud af Trafikskolen.

 

Trafikskolen er for alle børn

Selvom Bilka i år har inviteret børnehaver og førskolebørn med til trafikskolen, betyder det selvfølgelig ikke, at alle Bilkas andre kunder ikke er velkomne. Fra kl. 15:30 – 17:00 åbner trafikskolen op for alle Bilkas andre kunder, så alle børn kan prøve den nye trafikbane sammen med Billie og Bamsebetjent.
– Vi glæder os til at se de danske børnehaver og førskolebørn til sjov trafikundervisning med Billie og Bamsebetjent. Trafikskolen er en rigtig gode måde at forberede børnene til at cykle i skole, fordi de lærer om trafikken på en sjov og anderledes måde. Og samtidig sikrer vi, at børnene får den rette forberedelse til skoledagen – og institutionerne får en hyggelig dag, fortæller Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka

 

Børnene får et diplom og kan vinde en cykel
For at være sikre på, at børnene har lært det rigtige, bliver der sidst på dagen uddelt spørgeark ud til alle børnene, som de kan udfylde sammen med pædagoger eller forældre. Alle børn, der udfylder spørgearket, får et flot diplom fra Børnenes Trafikskole og deltager automatisk i konkurrencen om en sej SCO-cykel. Der trækkes én heldig vinder i hvert varehus, og vinderen får direkte besked.

 

Praktisk info:

 • Det er gratis at deltage
 • Trafikskolen foregår kl. 11-15:30 for børnehaver og førskolebørn og kræver tilmelding
 • Tilmelding af børnehaver, førskoler & børnehaveklasser på: bilka.dk/trafikskole 
 • Kl. 15.30-17.00 er Trafikskolen åben for alle
 • Alle børn der gennemfører trafikskolen får et diplom
 • Der trækkes en vinder af én SCO-cykel pr. Bilka

Tour plan for Børnenes Trafikskole 2019: 
Uge 18:

Mandag den 29. april: Sønderborg

Tirsdag den 30. april: Hundige

Onsdag den 1. maj: Næstved

Torsdag den 2. maj: Slagelse

Fredag den 3. maj: Odense
Uge 19:

Mandag den 6. maj: Kolding

Tirsdag den 7. maj: Vejle

Onsdag den 8. maj: Tilst (Aarhus)

Torsdag den 9. maj: Randers

Fredag den 10. maj: Skalborg (Ålborg)
Uge 20:
Mandag den 13. maj: Hjørring

Tirsdag den 14. maj: Viborg

Onsdag den 15. maj: Herning

Torsdag den 16. maj: Holstebro

Fra slutningen af april inviterer Bilka børn i hele landet med til en sjov og lærerig trafikskole. Som noget helt nyt er det børnehaver og førskolebørn, som inviteres med først på dagen, hvor de på en anderledes og spændende måde vil lære om, hvordan man færdes sikkert i trafikken.

 

Vil du være sikker på, at dine børn har helt styr på trafiksikkerhed, inden de starter i skole, så send dem og resten af børnehaven med til en sjov trafikskole i børnehøjde. Med leg og læring undervises børnene i trafikregler på den store oppustelige trafikbane. Udover den spændende undervisning får mini-trafikanterne også mulighed for at møde ulven Billie og Bamse Betjent, som sammen hjælper børnene rundt i området.

 

En trafikskole med massere af aktiviteter    
Dagen er fyldt med sjove og spændende aktiviteter. Når børnene ikke cykler rundt på trafikbanen og lærer om trafikreglerne, bliver de undervist i trafiktegn, cykelhjelme, i at undgå højresvingsulykker og meget mere. Alle aktiviteterne foregår i børnehøjde, så alle børn kan være med og får det optimale ud af Trafikskolen.

 

Trafikskolen er for alle børn

Selvom Bilka i år har inviteret børnehaver og førskolebørn med til trafikskolen, betyder det selvfølgelig ikke, at alle Bilkas andre kunder ikke er velkomne. Fra kl. 15:30 – 17:00 åbner trafikskolen op for alle Bilkas andre kunder, så alle børn kan prøve den nye trafikbane sammen med Billie og Bamsebetjent.
– Vi glæder os til at se de danske børnehaver og førskolebørn til sjov trafikundervisning med Billie og Bamsebetjent. Trafikskolen er en rigtig gode måde at forberede børnene til at cykle i skole, fordi de lærer om trafikken på en sjov og anderledes måde. Og samtidig sikrer vi, at børnene får den rette forberedelse til skoledagen – og institutionerne får en hyggelig dag, fortæller Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka

 

Børnene får et diplom og kan vinde en cykel
For at være sikre på, at børnene har lært det rigtige, bliver der sidst på dagen uddelt spørgeark ud til alle børnene, som de kan udfylde sammen med pædagoger eller forældre. Alle børn, der udfylder spørgearket, får et flot diplom fra Børnenes Trafikskole og deltager automatisk i konkurrencen om en sej SCO-cykel. Der trækkes én heldig vinder i hvert varehus, og vinderen får direkte besked.

 

Praktisk info:

 • Det er gratis at deltage
 • Trafikskolen foregår kl. 11-15:30 for børnehaver og førskolebørn og kræver tilmelding
 • Tilmelding af børnehaver, førskoler & børnehaveklasser på: bilka.dk/trafikskole 
 • Kl. 15.30-17.00 er Trafikskolen åben for alle
 • Alle børn der gennemfører trafikskolen får et diplom
 • Der trækkes en vinder af én SCO-cykel pr. Bilka

Tour plan for Børnenes Trafikskole 2019: 
Uge 18:

Mandag den 29. april: Sønderborg

Tirsdag den 30. april: Hundige

Onsdag den 1. maj: Næstved

Torsdag den 2. maj: Slagelse

Fredag den 3. maj: Odense
Uge 19:

Mandag den 6. maj: Kolding

Tirsdag den 7. maj: Vejle

Onsdag den 8. maj: Tilst (Aarhus)

Torsdag den 9. maj: Randers

Fredag den 10. maj: Skalborg (Ålborg)
Uge 20:
Mandag den 13. maj: Hjørring

Tirsdag den 14. maj: Viborg

Onsdag den 15. maj: Herning

Torsdag den 16. maj: Holstebro

Be the first to comment

Leave a Reply