Alphabeat gør comeback på Grøn 2019

Det er lang tid siden, en af Danmarks største pop-grupper har været samlet på scenen. Derfor bliver det også noget helt særligt, når Alphabeat efter fem års stilhed med både nyt materiale og de helt store hits vender tilbage til Grøn for at spille op til fest, dans og fællesskab sammen med Grøn-publikummet.

Det er et tændt band, publikum kan se frem til at fejre sommeren med, når Alphabeat lægger vejen forbi Grøn med både spritnyt materiale og gamle hits. Bandet har siden 2007 sat gang i dansefødderne med numre som ´Fascination´, ´10.000 nights´ og ´Boyfriend´, der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste, og siden de i marts annoncerede deres comeback, har de storhittet med nummeret ´Shadows´. Der er altså mere end god grund til at forvente sig en fantastisk fest med Alphabeat på plakaten.

Om at genoplive klassikerne og vise de nye numre frem på Grøn siger det spændte band:

Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen. Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan”.

Når bandet kommer med Grøn rundt i år, bliver det også fjerde gang, at de sætter fokus på den gode fest og fællesskabet. Om at fejre sommeren og mangfoldigheden siger bandet:

Grøn er et ret unikt sted, der samler vidt forskellige mennesker – mennesker som har en fest sammen. At Grøn arbejder på at nedbryde barrierer og hylder mangfoldigheden gør, at Grøn for os bare er noget helt særligt!

Med masser af kærlighed til Grøn, striber af hits og et af dansk musiks længst ventede comebacks er der altså lagt op til et forrygende gensyn, når Alphabeat danser og synger sommeren 2019 i gang på Grøn.

Programmet for Grøn 2019

De offentliggjorte musiknavne til Grøn 2019 er indtil videre hitmagerne, Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn, Kesi, DJ-veteranen, Kato, og electrorockerne, Carpark North og nu popsensationen, Alphabeat. I løbet af foråret offentliggøres navnene på de øvrige Grøn-acts. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Turplan for Grøn 2019

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Det er lang tid siden, en af Danmarks største pop-grupper har været samlet på scenen. Derfor bliver det også noget helt særligt, når Alphabeat efter fem års stilhed med både nyt materiale og de helt store hits vender tilbage til Grøn for at spille op til fest, dans og fællesskab sammen med Grøn-publikummet.

Det er et tændt band, publikum kan se frem til at fejre sommeren med, når Alphabeat lægger vejen forbi Grøn med både spritnyt materiale og gamle hits. Bandet har siden 2007 sat gang i dansefødderne med numre som ´Fascination´, ´10.000 nights´ og ´Boyfriend´, der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste, og siden de i marts annoncerede deres comeback, har de storhittet med nummeret ´Shadows´. Der er altså mere end god grund til at forvente sig en fantastisk fest med Alphabeat på plakaten.

Om at genoplive klassikerne og vise de nye numre frem på Grøn siger det spændte band:

Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen. Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan”.

Når bandet kommer med Grøn rundt i år, bliver det også fjerde gang, at de sætter fokus på den gode fest og fællesskabet. Om at fejre sommeren og mangfoldigheden siger bandet:

Grøn er et ret unikt sted, der samler vidt forskellige mennesker – mennesker som har en fest sammen. At Grøn arbejder på at nedbryde barrierer og hylder mangfoldigheden gør, at Grøn for os bare er noget helt særligt!

Med masser af kærlighed til Grøn, striber af hits og et af dansk musiks længst ventede comebacks er der altså lagt op til et forrygende gensyn, når Alphabeat danser og synger sommeren 2019 i gang på Grøn.

Programmet for Grøn 2019

De offentliggjorte musiknavne til Grøn 2019 er indtil videre hitmagerne, Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn, Kesi, DJ-veteranen, Kato, og electrorockerne, Carpark North og nu popsensationen, Alphabeat. I løbet af foråret offentliggøres navnene på de øvrige Grøn-acts. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Turplan for Grøn 2019

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Be the first to comment

Leave a Reply