Kvinde sigtet for bombetrussel

Foto: Byrd/Rasmus Laurvig

Østjyllands Politi valgte søndag formiddag at evakuere et forsorgshjem i Tranbjerg, efter at stedet kl. 9.31 var blevet ringet op af en ukendt kvinde, der fortalte, at der ville sprænge en bombe på adressen lidt senere på dagen. Forsorgshjemmet blev efterfølgende grundigt gennemsøgt, men ingen bombe blev fundet, og beboerne kunne derfor vende tilbage senere. Efterforskningen ledte hurtigt politiet til den 37-årige kvinde fra en adresse tæt på Silkeborg. Hun blev anholdt søndag eftermiddag og sigtet for bombetruslen.

Østjyllands Politi valgte søndag formiddag at evakuere et forsorgshjem i Tranbjerg, efter at stedet kl. 9.31 var blevet ringet op af en ukendt kvinde, der fortalte, at der ville sprænge en bombe på adressen lidt senere på dagen. Forsorgshjemmet blev efterfølgende grundigt gennemsøgt, men ingen bombe blev fundet, og beboerne kunne derfor vende tilbage senere. Efterforskningen ledte hurtigt politiet til den 37-årige kvinde fra en adresse tæt på Silkeborg. Hun blev anholdt søndag eftermiddag og sigtet for bombetruslen.

Be the first to comment

Leave a Reply