Efterlysning af formodet gerningsmand til vold på Nørre Vosborg 8. marts

I forbindelse med efterforskning af en sag om vold begået den 8. marts 2019 på Hotel Nørre Vosborg i forbindelse med et koncertarrangement, ønsker Midt og Vestjyllands Politi i Holstebro offentlighedens hjælp til identifikation af gerningsmanden.

Efter koncerten blev en af gæsterne udsat for vold af en ukendt gerningsmand. Signalementer fra vidner til episoden har ført til, at Midt- og Vestjyllands Politi nu offentliggør billeder af den formodede gerningsmand fra overvågningen på stedet.

Gerningsmanden beskrives som:

A:
Mand
50-65 år
178-183 cm høj, kraftig af bygning
Gråt kort hår
Yderligere kendetegn: Rødmosset i ansigtet
Talte dansk og var iført mørk habitjakke

Henvendelse kan ske til Midt og Vestjyllands Politi på tlf. 114.

I forbindelse med efterforskning af en sag om vold begået den 8. marts 2019 på Hotel Nørre Vosborg i forbindelse med et koncertarrangement, ønsker Midt og Vestjyllands Politi i Holstebro offentlighedens hjælp til identifikation af gerningsmanden.

Efter koncerten blev en af gæsterne udsat for vold af en ukendt gerningsmand. Signalementer fra vidner til episoden har ført til, at Midt- og Vestjyllands Politi nu offentliggør billeder af den formodede gerningsmand fra overvågningen på stedet.

Gerningsmanden beskrives som:

A:
Mand
50-65 år
178-183 cm høj, kraftig af bygning
Gråt kort hår
Yderligere kendetegn: Rødmosset i ansigtet
Talte dansk og var iført mørk habitjakke

Henvendelse kan ske til Midt og Vestjyllands Politi på tlf. 114.

Be the first to comment

Leave a Reply