EFTERLYSNING – 70-årig mand bortgået

Billedet er vellignende.

Politiet leder efter Bent Birkelund som er gået fra sin bopæl omkring klokken 15 søndag eftermiddag. Opslaget må gerne deles.

Midt-Vestjyllands Politi leder efter Bent Birkelund som er bortgået fra sin bopæl ved Brande. Politiet har en formodning om at han kan være gået i retning af Ejstrupholm. Men da det ikke er lykkes at finde manden endnu beder de nu offentligheden om hjælp. Kig evt. Garager, skure og redskabsrum for om han kunne opholde sig der. Har du set Bent så ring til Midt-Vestjyllands Politi på telefonnummer 1-1-4. 

Signalement 

  • Mand
  • 70 år.
  • 185 cm
  •  Alm. af bygning. 
  • Iført grå/grøn jakke med pelskrave, mørkegrå bukser, sorte sko, sort hue og bærer briller

Politiet leder efter Bent Birkelund som er gået fra sin bopæl omkring klokken 15 søndag eftermiddag. Opslaget må gerne deles.

Midt-Vestjyllands Politi leder efter Bent Birkelund som er bortgået fra sin bopæl ved Brande. Politiet har en formodning om at han kan være gået i retning af Ejstrupholm. Men da det ikke er lykkes at finde manden endnu beder de nu offentligheden om hjælp. Kig evt. Garager, skure og redskabsrum for om han kunne opholde sig der. Har du set Bent så ring til Midt-Vestjyllands Politi på telefonnummer 1-1-4. 

Signalement 

  • Mand
  • 70 år.
  • 185 cm
  •  Alm. af bygning. 
  • Iført grå/grøn jakke med pelskrave, mørkegrå bukser, sorte sko, sort hue og bærer briller

Be the first to comment

Leave a Reply