Nyt fra Naturfamilier

Naturfamilier er et nyt digitalt fællesskab, der hjælper familier til at mødes digitalt og aftale at komme ud i naturen sammen.

Projektet er i fuld gang, og følgende 10 testkommuner er valgt til opstart i foråret: København, Roskilde, Sorø, Lolland, Svendborg, Sønderborg, Ringkøbing-Skjern, Århus, Rebild og Thisted. Her sætter vi projektet i gang, og får i løbet af testperioden mulighed for at tilpasse projektet til familiernes behov og ønsker. Efter sommerferien åbner vi løbende op for alle andre kommuner.

Du kan læse mere om projektet på naturfamilier.dk eller sende en mail til naturfamilier@dn.dk, hvis du har spørgsmål til projektet.

Naturfamilier er et nyt digitalt fællesskab, der hjælper familier til at mødes digitalt og aftale at komme ud i naturen sammen.

Projektet er i fuld gang, og følgende 10 testkommuner er valgt til opstart i foråret: København, Roskilde, Sorø, Lolland, Svendborg, Sønderborg, Ringkøbing-Skjern, Århus, Rebild og Thisted. Her sætter vi projektet i gang, og får i løbet af testperioden mulighed for at tilpasse projektet til familiernes behov og ønsker. Efter sommerferien åbner vi løbende op for alle andre kommuner.

Du kan læse mere om projektet på naturfamilier.dk eller sende en mail til naturfamilier@dn.dk, hvis du har spørgsmål til projektet.

Be the first to comment

Leave a Reply