Ung billist mister bil til 300.000 kroner


Politiet har her til aften beslaglagt den nye Toyota RAV 4 med kun 850 på km-tælleren. Da ejeren for tredje gang blev stoppet uden kørekort.

Midt-Vestjyllands Politi stoppede i dag en 29-årig billist fra Thy. Han blev for tredje gang indenfor tre år taget uden føreret til at må køre personbil, og derfor beslaglagde Politiet den nyindkøbte bil som kun havde kørt 850 kilometer. Bilens koster fra 299.000,- kr fra ny og derfor har politiet i et Tweet kommet med en opfordring til at man skal huske at erhverve sig eller generhverve sig et kørekort inden man sætter sig ud og begynder at køre. Manden har tidligere haft kørekort og har ikke generhvervet sig føreretten til at må køre personbil.

Politiet har her til aften beslaglagt den nye Toyota RAV 4 med kun 850 på km-tælleren. Da ejeren for tredje gang blev stoppet uden kørekort.

Midt-Vestjyllands Politi stoppede i dag en 29-årig billist fra Thy. Han blev for tredje gang indenfor tre år taget uden føreret til at må køre personbil, og derfor beslaglagde Politiet den nyindkøbte bil som kun havde kørt 850 kilometer. Bilens koster fra 299.000,- kr fra ny og derfor har politiet i et Tweet kommet med en opfordring til at man skal huske at erhverve sig eller generhverve sig et kørekort inden man sætter sig ud og begynder at køre. Manden har tidligere haft kørekort og har ikke generhvervet sig føreretten til at må køre personbil.

Be the first to comment

Leave a Reply