Steffen Dam Jensen er formodentlig fundet i Aarhus havn

Opfølgning på pressemeddelelse om fund af uidentificeret livsløs person ved Aarhus havn

Østjyllands Politi formoder, at den livløse person fundet i Aarhus havn tidligere i dag er den 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt natten til lørdag den 1. december 2018 efter en julefrokost på Åboulevarden i Aarhus C.

– Vi er næsten sikre på, at den fundne person er identisk med Steffen Dam Jensen, der har været efterlyst siden starten af december. Det skyldes kendetegn på den fundne person som tatoveringer, kropsbygning og tøj svarende til det tøj, Steffen Dam Jensen, havde på, da han forsvandt, siger vagtchef Martin Christensen.

Han understreger, at identiteten af den fundne person først kan fastslås helt sikkert i starten af næste uge, hvor der afholdes ligsyn.

Østjyllands Politi er i tæt kontakt med de pårørende til Steffen Dam Jensen om sagen.

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere oplysninger i sagen.

Opfølgning på pressemeddelelse om fund af uidentificeret livsløs person ved Aarhus havn

Østjyllands Politi formoder, at den livløse person fundet i Aarhus havn tidligere i dag er den 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt natten til lørdag den 1. december 2018 efter en julefrokost på Åboulevarden i Aarhus C.

– Vi er næsten sikre på, at den fundne person er identisk med Steffen Dam Jensen, der har været efterlyst siden starten af december. Det skyldes kendetegn på den fundne person som tatoveringer, kropsbygning og tøj svarende til det tøj, Steffen Dam Jensen, havde på, da han forsvandt, siger vagtchef Martin Christensen.

Han understreger, at identiteten af den fundne person først kan fastslås helt sikkert i starten af næste uge, hvor der afholdes ligsyn.

Østjyllands Politi er i tæt kontakt med de pårørende til Steffen Dam Jensen om sagen.

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere oplysninger i sagen.

Be the first to comment

Leave a Reply