Se billeder fra en træls BSV søndag i Champions League

Tedy Car banner 2
Foto: Benjamin Christensen

Lad det være sagt lige ud, det var ikke godt. Foran ved pause men kun 4 mål i anden halvleg, er ikke godt nok. Derfor er BSV ude af Champions League til Wisla Plock, som ellers var blevet slået med fire mål i Polen, men det var ikke nok, øv øv.

Vi har lavet dette galleri fra søndag eftermiddag i JYSK Arena.

Foto: Benjamin Christensen

Lad det være sagt lige ud, det var ikke godt. Foran ved pause men kun 4 mål i anden halvleg, er ikke godt nok. Derfor er BSV ude af Champions League til Wisla Plock, som ellers var blevet slået med fire mål i Polen, men det var ikke nok, øv øv.

Vi har lavet dette galleri fra søndag eftermiddag i JYSK Arena.

Foto: Benjamin Christensen

Be the first to comment

Leave a Reply