Grøn konferenciers sætter fokus på festen

Foto: Morten Rygaard

Jacob Haugaard og Simon TJ sætter sammen med GO’NOVA værterne Dennis Ravn og Signe Krarup igen i år fokus på festen, det gode formål, sammenholdet og musikken, når Grøn Koncert løber af stablen for 37. gang.

Tuborg og Muskelsvindfonden får også i år selskab af radiostationen NOVA, når sommerens absolut bedste fest, Grøn Koncert, løber af stablen. Det betyder, at de faste konferencier-følgesvende, Jacob Haugaard og Simon TJ, endnu en gang vil blive flankeret af NOVAs prisvindende værtduo, Dennis Ravn og Signe Krarup, der vil holde festen i gang på NOVA-scenen. De over 100.000 publikummer og 700 frivillige kan altså se frem til at fejre fællesskabet i fint selskab, når de sammen med nogle af Danmarks bedste artister vil holde Grøn-ånden højt sommeren over. NOVAs radioværtsduo, der deltager på Grøn for andet år, er også allerede spændte. Signe og Dennis udtaler:

”Vi havde en fantastisk oplevelse sidste år på Grøn. At opleve stemningen, sammenholdet blandt de frivillige og festen i de otte byer var helt vildt. Så da vi blev spurgt, om vi ville gøre det igen, kunne vi naturligvis ikke sige nej. Det er en ære” lyder det samstemmigt fra Dennis og Signe.

De to værter har som en del af morgenshowet GO´NOVA hevet 12 lytterpriser hjem – bl.a. fem ”Den gyldne Mikrofon” og tre Zulu Awards – og sendt tusindevis af timers radio sammen. Derfor bliver det også fornøjelse for dem, at komme lidt ud af radiostudiet og opleve sammenholdet og festlighederne på egen hånd.

Turplan for Grøn Koncert 2019

Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Grøn Koncert- programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Jacob Haugaard og Simon TJ sætter sammen med GO’NOVA værterne Dennis Ravn og Signe Krarup igen i år fokus på festen, det gode formål, sammenholdet og musikken, når Grøn Koncert løber af stablen for 37. gang.

Tuborg og Muskelsvindfonden får også i år selskab af radiostationen NOVA, når sommerens absolut bedste fest, Grøn Koncert, løber af stablen. Det betyder, at de faste konferencier-følgesvende, Jacob Haugaard og Simon TJ, endnu en gang vil blive flankeret af NOVAs prisvindende værtduo, Dennis Ravn og Signe Krarup, der vil holde festen i gang på NOVA-scenen. De over 100.000 publikummer og 700 frivillige kan altså se frem til at fejre fællesskabet i fint selskab, når de sammen med nogle af Danmarks bedste artister vil holde Grøn-ånden højt sommeren over. NOVAs radioværtsduo, der deltager på Grøn for andet år, er også allerede spændte. Signe og Dennis udtaler:

”Vi havde en fantastisk oplevelse sidste år på Grøn. At opleve stemningen, sammenholdet blandt de frivillige og festen i de otte byer var helt vildt. Så da vi blev spurgt, om vi ville gøre det igen, kunne vi naturligvis ikke sige nej. Det er en ære” lyder det samstemmigt fra Dennis og Signe.

De to værter har som en del af morgenshowet GO´NOVA hevet 12 lytterpriser hjem – bl.a. fem ”Den gyldne Mikrofon” og tre Zulu Awards – og sendt tusindevis af timers radio sammen. Derfor bliver det også fornøjelse for dem, at komme lidt ud af radiostudiet og opleve sammenholdet og festlighederne på egen hånd.

Turplan for Grøn Koncert 2019

Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Grøn Koncert- programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Be the first to comment

Leave a Reply