Nadia Nadim fortæller sin historie i MCH

Foto: Patrick Møller

Tirsdag 4. juni kan publikum opleve Nadia Nadim i MCH Herning Kongrescenter, hvor hun fortæller sin historie helt fra begyndelsen – lige fra flugten fra Afghanistan til hvordan hun spillede sig til en plads i danskernes hjerter.

Uanset hvem man er, og hvad man er blevet udsat for i livet, kan man med hårdt arbejde gå efter guldet – og endda vinde det. Det er Nadia Nadim et inspirerende og omvandrende bevis på, og 4. juni kan publikum høre fodboldspillerens historie i MCH Herning Kongrescenter.

Nadia Nadim er født ind i en velhavende familie i Afghanistan, hvis liv blev totalt forandret, da faren, som var general i den afghanske hær, blev bortført og brutalt henrettet af Taliban, da Nadia var ni år gammel. Et par år senere flygtede Nadias mor med sine døtre ud af landet. England var målet, men efter en barsk flugt endte familien ved et tilfælde i Randers. Sin første tid i Danmark tilbragte Nadia i et asylcenter i Nordjylland, hvor hun snart viste ekstraordinære evner i den lokale fodboldklub. Med sin fandenivoldske stil og charmerende frækhed har hun siden spillet sig ind i danskernes hjerter, og under EM i kvindefodbold i 2017 blev stjerneangriberen et folkeeje.

I dag spiller Nadia professionelt for PSG og er en af de største profiler på det danske landshold. Hun er desuden næsten færdig med sit medicinstudie på Aarhus Universitet, og hendes målbevidsthed, ukuelighed, råstyrke og fightermentalitet gør hende til et forbillede for mange – ikke mindst unge kvinder. Nadia fortæller nu sin dramatiske historie ud fra et ønske om at inspirere andre til at forfølge drømme og kæmpe for sine mål.

 

Foredraget kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 4. juni 2019. Billetter kan købes på mch.dk

Tirsdag 4. juni kan publikum opleve Nadia Nadim i MCH Herning Kongrescenter, hvor hun fortæller sin historie helt fra begyndelsen – lige fra flugten fra Afghanistan til hvordan hun spillede sig til en plads i danskernes hjerter.

Uanset hvem man er, og hvad man er blevet udsat for i livet, kan man med hårdt arbejde gå efter guldet – og endda vinde det. Det er Nadia Nadim et inspirerende og omvandrende bevis på, og 4. juni kan publikum høre fodboldspillerens historie i MCH Herning Kongrescenter.

Nadia Nadim er født ind i en velhavende familie i Afghanistan, hvis liv blev totalt forandret, da faren, som var general i den afghanske hær, blev bortført og brutalt henrettet af Taliban, da Nadia var ni år gammel. Et par år senere flygtede Nadias mor med sine døtre ud af landet. England var målet, men efter en barsk flugt endte familien ved et tilfælde i Randers. Sin første tid i Danmark tilbragte Nadia i et asylcenter i Nordjylland, hvor hun snart viste ekstraordinære evner i den lokale fodboldklub. Med sin fandenivoldske stil og charmerende frækhed har hun siden spillet sig ind i danskernes hjerter, og under EM i kvindefodbold i 2017 blev stjerneangriberen et folkeeje.

I dag spiller Nadia professionelt for PSG og er en af de største profiler på det danske landshold. Hun er desuden næsten færdig med sit medicinstudie på Aarhus Universitet, og hendes målbevidsthed, ukuelighed, råstyrke og fightermentalitet gør hende til et forbillede for mange – ikke mindst unge kvinder. Nadia fortæller nu sin dramatiske historie ud fra et ønske om at inspirere andre til at forfølge drømme og kæmpe for sine mål.

 

Foredraget kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 4. juni 2019. Billetter kan købes på mch.dk

Be the first to comment

Leave a Reply