Morten Ørum Madsen vinder PGA Catalunya Resort Championship

Morten Ørum Madsen førte fra start til slut på finaledagen af PGA Catalunya Resort Championship. Og selvom det blev særdeles spændende til sidst, så holdt MØM tungen lige i munden. I samlet otte under par sluttede MØM således et slag foran Mathieu Fenasse fra Frankrig og to slag foran svenske Martin Eriksson.

Det er længe siden Morten Ørum Madsen for alvor har haft noget at fejre på golfbanen, men tirsdag kunne han igen smide armene i vejret på 18. green. ECCO Tour sejren ved PGA Catalunya Resort Championship holdt hårdt, men MØM viste klassen til sidst, hvor især et langt par-putt på 15. hul og et stærkt bunkerslag på 18. hul vil trække smil frem hos jyden, når der i løbet af aftenen skal perspektiveres.

Og sejren kan vise sig at have enorm betydning for MØM, der nu for alvor kan begynde jagten på tilbagevenden til Europa Touren.

Mikkel Hjorth og Jeppe Huldahl sluttede på en delt femteplads i samlet fire under par, mens Frederik Dreier, Martin Leth Simonsen og Christian Bæch Christensen også noterede sig fornemme top-10 placeringer.

Du kan se resultatet af PGA Catalunya Resort Championship her.

Du kan desuden se stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Nedenfor kan du se de sidste 10 – 15 minutter af Morten Ørum Madsens sejr.

Morten Ørum Madsen førte fra start til slut på finaledagen af PGA Catalunya Resort Championship. Og selvom det blev særdeles spændende til sidst, så holdt MØM tungen lige i munden. I samlet otte under par sluttede MØM således et slag foran Mathieu Fenasse fra Frankrig og to slag foran svenske Martin Eriksson.

Det er længe siden Morten Ørum Madsen for alvor har haft noget at fejre på golfbanen, men tirsdag kunne han igen smide armene i vejret på 18. green. ECCO Tour sejren ved PGA Catalunya Resort Championship holdt hårdt, men MØM viste klassen til sidst, hvor især et langt par-putt på 15. hul og et stærkt bunkerslag på 18. hul vil trække smil frem hos jyden, når der i løbet af aftenen skal perspektiveres.

Og sejren kan vise sig at have enorm betydning for MØM, der nu for alvor kan begynde jagten på tilbagevenden til Europa Touren.

Mikkel Hjorth og Jeppe Huldahl sluttede på en delt femteplads i samlet fire under par, mens Frederik Dreier, Martin Leth Simonsen og Christian Bæch Christensen også noterede sig fornemme top-10 placeringer.

Du kan se resultatet af PGA Catalunya Resort Championship her.

Du kan desuden se stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Nedenfor kan du se de sidste 10 – 15 minutter af Morten Ørum Madsens sejr.

Be the first to comment

Leave a Reply