Hans passion er at skabe oplevelser for alle

Foto: MCH/Lars Møller

Administrerende direktør Georg Sørensen og hans medarbejdere samler hvert år op mod en million gæster til messer, musik, mesterskaber og møder i MCH under devisen “Det personlige møde går aldrig af mode”. Direktøren, som mange er på fornavn med, er visionær, passioneret og får ting til at ske. Den 12. februar fylder han 60 år.

 

Mange har formentlig været til messe, koncert, sportsoplevelser eller andet i MCH, der består af MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena. Manden bag det hele, administrerende direktør Georg Sørensen, som nu fylder 60 år, lever og ånder for at samle mennesker til gode og unikke oplevelser. Hver dag arbejder Georg Sørensens 250 fastansatte medarbejdere og i løbet af et år mere end 1.000 freelancere dedikeret på at omstille rammerne og byde velkommen til koncernens næste arrangement.

 

Georg Sørensens motto: “Det personlige møde går aldrig af mode” ligger som en drivkraft i hele virksomheden. Alle gæster skal have en god oplevelse, når de besøger MCH. Med op mod en million gæster årligt – fra hele Danmark og udlandet – er der dagligt stor aktivitet i MCH, og mange er på fornavn med Georg, fordi han tager sig tid til de mennesker, han møder.

 

Georg Sørensen er drevet af visioner, passion og dedikation, og han får ting til at ske, som andre bare drømmer om. Hans vision om at skabe en multiarena opstod i Colosseum i Rom i 90’erne. I 2010 stod Danmarks første multiarena færdig til stor overraskelse for mange, fordi byggeriet var foregået uden de store armbevægelser. Jyske Bank Boxen blev indviet af Lady Gaga 20. oktober 2010 og har siden huset koncerter med en perlerække af verdensnavne. Multiarenaen har undergået mange forvandlinger til så forskellige formål som internationale mesterskaber i håndbold, ishockey, svømning, supercross-bane, ridebane til gallashow, dressur og spring, Dansk Melodi Grand Prix og MGP, Sportens Gallashow og meget mere. Senest dannede Jyske Bank Boxen hjemmebane for Danmarks verdensmestre i håndbold.

 

Den runde fødselsdag fejres privat og siden med en reception d. 2. maj i den nye ankomstbygning foran Jyske Bank Boxen.

Administrerende direktør Georg Sørensen og hans medarbejdere samler hvert år op mod en million gæster til messer, musik, mesterskaber og møder i MCH under devisen “Det personlige møde går aldrig af mode”. Direktøren, som mange er på fornavn med, er visionær, passioneret og får ting til at ske. Den 12. februar fylder han 60 år.

 

Mange har formentlig været til messe, koncert, sportsoplevelser eller andet i MCH, der består af MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena. Manden bag det hele, administrerende direktør Georg Sørensen, som nu fylder 60 år, lever og ånder for at samle mennesker til gode og unikke oplevelser. Hver dag arbejder Georg Sørensens 250 fastansatte medarbejdere og i løbet af et år mere end 1.000 freelancere dedikeret på at omstille rammerne og byde velkommen til koncernens næste arrangement.

 

Georg Sørensens motto: “Det personlige møde går aldrig af mode” ligger som en drivkraft i hele virksomheden. Alle gæster skal have en god oplevelse, når de besøger MCH. Med op mod en million gæster årligt – fra hele Danmark og udlandet – er der dagligt stor aktivitet i MCH, og mange er på fornavn med Georg, fordi han tager sig tid til de mennesker, han møder.

 

Georg Sørensen er drevet af visioner, passion og dedikation, og han får ting til at ske, som andre bare drømmer om. Hans vision om at skabe en multiarena opstod i Colosseum i Rom i 90’erne. I 2010 stod Danmarks første multiarena færdig til stor overraskelse for mange, fordi byggeriet var foregået uden de store armbevægelser. Jyske Bank Boxen blev indviet af Lady Gaga 20. oktober 2010 og har siden huset koncerter med en perlerække af verdensnavne. Multiarenaen har undergået mange forvandlinger til så forskellige formål som internationale mesterskaber i håndbold, ishockey, svømning, supercross-bane, ridebane til gallashow, dressur og spring, Dansk Melodi Grand Prix og MGP, Sportens Gallashow og meget mere. Senest dannede Jyske Bank Boxen hjemmebane for Danmarks verdensmestre i håndbold.

 

Den runde fødselsdag fejres privat og siden med en reception d. 2. maj i den nye ankomstbygning foran Jyske Bank Boxen.

Be the first to comment

Leave a Reply