Få en flot fliseterrasse

I disse storm- og regnfulde kolde vinterdage kan det være svært at huske, hvordan vi i sommers kunne nyde aften efter aften udenfor i den lune sommersol. Heldigvis banker sommeren og dens sene aftener snart på døren igen. Og hvorfor ikke udnytte ventetiden med at gøre din terrasse klar?

 

En verden af havefliser

At lave en flot terrasse med havefliser skaber de bedste omgivelser for at nyde både morgenkaffe og aftenrosé udendørs. Derfor skal du også være sikker på dit vælg, når du skal vælge mellem forskellige former for havefliser. Der findes nemlig havefliser i mange størrelser, former, farver og typer. Groft sagt kan udendørs fliser deles op i tre hovedgrupper: Naturfliser, tegl/klinker og betonfliser.

Naturfliser har en meget varierende overfalde, og der er derfor ikke to sten, der ser ens ud. Fliser af natursten er samtidig også en sten, der kun bliver smukkere med tiden.

Tegl/klinker er en slags mursten, der er beregnet til murstensbelægninger og findes i flere gule, røde og grå nuancer. Alle former for tegl kan bruges til en terrasse, men der findes dog særligt anvendelige havetegl, der ikke suger fugt. Dette gør dem både frostsikre og sørger for, at de har en minimal algevækst. Tegl/klinker er samtidig utrolig nemme at vedligeholde.

Betonfliser er dog de nemmeste fliser at vedligeholde – og samtidig den billigste og nemmeste løsning. De har en jævn overflade, der gør dem egnede til terrasser med havemøbler. Overfladen på betonfliser er meget ensartet, og farverne varierer heller ikke, som de gør vi natursten.

 

Gør-det-selv

Det kan måske virke som et uoverskueligt projekt at lægge en fliseterrasse – men faktisk kræver det blot en god portion hårdt arbejde og præcision. Der findes mange gode vejledninger til brolægning på internettet, hvor du kan finde hjælp til forårsprojektet og sørge for, at din nye fliseterrasse står klar til næste sommer.

Dette indhold er sponseret.

I disse storm- og regnfulde kolde vinterdage kan det være svært at huske, hvordan vi i sommers kunne nyde aften efter aften udenfor i den lune sommersol. Heldigvis banker sommeren og dens sene aftener snart på døren igen. Og hvorfor ikke udnytte ventetiden med at gøre din terrasse klar?

 

En verden af havefliser

At lave en flot terrasse med havefliser skaber de bedste omgivelser for at nyde både morgenkaffe og aftenrosé udendørs. Derfor skal du også være sikker på dit vælg, når du skal vælge mellem forskellige former for havefliser. Der findes nemlig havefliser i mange størrelser, former, farver og typer. Groft sagt kan udendørs fliser deles op i tre hovedgrupper: Naturfliser, tegl/klinker og betonfliser.

Naturfliser har en meget varierende overfalde, og der er derfor ikke to sten, der ser ens ud. Fliser af natursten er samtidig også en sten, der kun bliver smukkere med tiden.

Tegl/klinker er en slags mursten, der er beregnet til murstensbelægninger og findes i flere gule, røde og grå nuancer. Alle former for tegl kan bruges til en terrasse, men der findes dog særligt anvendelige havetegl, der ikke suger fugt. Dette gør dem både frostsikre og sørger for, at de har en minimal algevækst. Tegl/klinker er samtidig utrolig nemme at vedligeholde.

Betonfliser er dog de nemmeste fliser at vedligeholde – og samtidig den billigste og nemmeste løsning. De har en jævn overflade, der gør dem egnede til terrasser med havemøbler. Overfladen på betonfliser er meget ensartet, og farverne varierer heller ikke, som de gør vi natursten.

 

Gør-det-selv

Det kan måske virke som et uoverskueligt projekt at lægge en fliseterrasse – men faktisk kræver det blot en god portion hårdt arbejde og præcision. Der findes mange gode vejledninger til brolægning på internettet, hvor du kan finde hjælp til forårsprojektet og sørge for, at din nye fliseterrasse står klar til næste sommer.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply