Charles Lefracois blev KING of Herning 2019

Det blev også til fransk sejr lørdag aften, i Herning, ved Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Samme franskmand Charles Lefracois #5 blev også kåret til KING of Herning 2019. Lørdag aften blev som fredag, en fantastisk aften med race og fede trick, så allerede nu ser vi frem til 2020.

Vi var også forbi messen Motor Show ”Life on wheels” hvor alle med lyst til motor, fik det som et lille barn op til jul.

Vi har lavet dette galleri fra lørdagen:

Det blev også til fransk sejr lørdag aften, i Herning, ved Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Samme franskmand Charles Lefracois #5 blev også kåret til KING of Herning 2019. Lørdag aften blev som fredag, en fantastisk aften med race og fede trick, så allerede nu ser vi frem til 2020.

Vi var også forbi messen Motor Show ”Life on wheels” hvor alle med lyst til motor, fik det som et lille barn op til jul.

Vi har lavet dette galleri fra lørdagen:

Be the first to comment

Leave a Reply