SuperCross-show fejrer 25-års jubilæum

Yamaha SuperCross & Freestyle Show er et af de mest populære supercross-arrangementer i Europa. I år fylder det et kvart århundrede.

185.334. Så mange gæster har igennem tiden år oplevet det action-fyldte Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Når Jyske Bank Boxen 8.-9. februar smækker dørene op til en kæmpestor supercrossbane, er det 25. gang, at MCH danner rammen om showet.

Den legendariske, spanske motocross-ekvilibrist Edgar Torronteras kommer til Herning til jubilæet, og det bliver et særligt gensyn, da han i en alder af kun 16 år var med til Supercross i MCH’s runde hal B i 1998.

I det hele taget bliver der fyret op for et brag af en jubilæumsfest med et hæsblæsende løb og et spektakulært show i verdensklasse. De bedste kørere og verdensstjerner, som formår at tæmme de vilde kubikmaskiner, kommer med nye og nervepirrende tricks.

– Vi har kørt en teknisk svær og udfordrende bane i stilling for at skabe en indendørs legeplads til adrenalinhungrende supercrosskørere fra både ind- og udland, og banen kan udfordre selv nogle af verdens bedste i disciplinen, lyder det fra arrangør Lars Green fra ASP Event.

Deltagere fra otte nationer kæmper om titlen som “King of Herning” i årets SuperCross. Ryan Breece fra USA er med fra start, og han kan udfordre de mange franske talenter som for eksempel Kevin Ballager, Julien Lebeau, Charles LeFrançois og Florent Richier, som er den mest vindende SX-deltager med hele fem “King of Herning”-titler. Desuden kommer franske Tom Pages, som ifølge arrangøren er verdens ubetinget bedste freestyle-kører. Han medbringer det vildeste dobbelt-backflip og en masse andet freestyle. Danske Mathias Jørgensen kommer hjem fra USA for at deltage i kampen om pokaler. Han har skrevet dansk historie ved at kvalificere sig til finalen ved AMA SX i Anaheim, Californien.

Også morgendagens stjerner deltager i showet, nemlig i KTM SX kids cup 50cc samt en Yamaha YZ65CUP-klasse. De yngste deltagere er blot fem år.

Yamaha SuperCross & Freestyle Show er et af de mest populære supercross-arrangementer i Europa. I år fylder det et kvart århundrede.

185.334. Så mange gæster har igennem tiden år oplevet det action-fyldte Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Når Jyske Bank Boxen 8.-9. februar smækker dørene op til en kæmpestor supercrossbane, er det 25. gang, at MCH danner rammen om showet.

Den legendariske, spanske motocross-ekvilibrist Edgar Torronteras kommer til Herning til jubilæet, og det bliver et særligt gensyn, da han i en alder af kun 16 år var med til Supercross i MCH’s runde hal B i 1998.

I det hele taget bliver der fyret op for et brag af en jubilæumsfest med et hæsblæsende løb og et spektakulært show i verdensklasse. De bedste kørere og verdensstjerner, som formår at tæmme de vilde kubikmaskiner, kommer med nye og nervepirrende tricks.

– Vi har kørt en teknisk svær og udfordrende bane i stilling for at skabe en indendørs legeplads til adrenalinhungrende supercrosskørere fra både ind- og udland, og banen kan udfordre selv nogle af verdens bedste i disciplinen, lyder det fra arrangør Lars Green fra ASP Event.

Deltagere fra otte nationer kæmper om titlen som “King of Herning” i årets SuperCross. Ryan Breece fra USA er med fra start, og han kan udfordre de mange franske talenter som for eksempel Kevin Ballager, Julien Lebeau, Charles LeFrançois og Florent Richier, som er den mest vindende SX-deltager med hele fem “King of Herning”-titler. Desuden kommer franske Tom Pages, som ifølge arrangøren er verdens ubetinget bedste freestyle-kører. Han medbringer det vildeste dobbelt-backflip og en masse andet freestyle. Danske Mathias Jørgensen kommer hjem fra USA for at deltage i kampen om pokaler. Han har skrevet dansk historie ved at kvalificere sig til finalen ved AMA SX i Anaheim, Californien.

Også morgendagens stjerner deltager i showet, nemlig i KTM SX kids cup 50cc samt en Yamaha YZ65CUP-klasse. De yngste deltagere er blot fem år.

Be the first to comment

Leave a Reply