Lige nu: Fuldstændigt overtændt snedkerværksted i Funder Kirkeby

Foto: Patrick Møller

Kl. 19.49 gik alarmen hos Midtjysk Brand & Redning i Silkeborg, meldingen lød på ”Bygningsbrand-Industribygning” der er tale om et snedkerværksted på Funder Kirkevej. Bygning er overtændt og med massiv røgudvikling, skrev Politiet på Twitter.

– Den største udfordring er røgen, der driver ind over andre villaer. Folk i området skal holde sig inden døre, og kommer man forbi, skal man ikke forstyrre redningsarbejdet, sådan lyder meldingen fra vagtchefen Ole Vanghøj, fra Midt og Vestjyllands Politi.

 

Vi har haft en fotograf forbi og lavet dette galleri.

Kl. 19.49 gik alarmen hos Midtjysk Brand & Redning i Silkeborg, meldingen lød på ”Bygningsbrand-Industribygning” der er tale om et snedkerværksted på Funder Kirkevej. Bygning er overtændt og med massiv røgudvikling, skrev Politiet på Twitter.

– Den største udfordring er røgen, der driver ind over andre villaer. Folk i området skal holde sig inden døre, og kommer man forbi, skal man ikke forstyrre redningsarbejdet, sådan lyder meldingen fra vagtchefen Ole Vanghøj, fra Midt og Vestjyllands Politi.

 

Vi har haft en fotograf forbi og lavet dette galleri.

Be the first to comment

Leave a Reply