Derfor er det vigtigt med de rette rengøringsmaskiner på hospitalerne

Det kan virke paradoksalt, at sundhedssektoren er et af de steder, hvor der er absolut højest smitterisiko. Det er naturligvis fordi det er samlingssted for mennesker med behov for medicinsk behandling, hvilket kan betyde, at de bærer på smitte, eller er svækkede og dermed selv er ekstra modtagelige for smitten. De mange besøgende på hospitalsgangene kan også bære en masse vira og bakterier ind. En forkølelse, der virker som ingenting, kan pludseligt få alvorlige konsekvenser for en person med et svækket immunforsvar. Der har derfor også været fokus på at forhindre smitte på hospitaler, siden man lærte hvordan. Men flere faktorer gør, at behovet for god hygiejne og smitteforebyggelse på hospitalerne er større end nogensinde før.

Centralisering og vækst

Hospitalerne har vokset sig større, og de dækker nu et langt bredere udsnit af befolkningen, efter man besluttede at centralisere sundhedsbehandlingen i de store byer. Det har sine fordele og ulemper, men faktum er, at med flere mennesker fra flere landsdele vil der bæres flere smittekilder ind. Hospitalerne er i dag mere end nogensinde før et knudepunkt for smittekilder, hvilket gør en effektiv rengøring essentiel for at reducere smitten mest muligt. Rengøringsmaskiner fra V. Brøndum tager udfordringen op og giver mulighed for at holde hygiejnen helt i top.

 

Resistente smittekilder

Man har de seneste år fået øjnene op for, at et overdrevent medicinforbrug skaber resistente smittekilder. Hospitalerne er her et kritisk punkt, både når det gælder årsag og virkning. Den store persongennemgang på et hospital giver smitten mulighed for at sprede sig bredt i befolkningen, hvilket giver et øget medicinforbrug. Dette fører så til mere resistente smittekilder, som kan være katastrofale, hvis de spreder sig blandt mennesker med svækket immunforsvar. For at holde de mere genstridige smittekilder nede, er de rette rengøringsmaskiner vigtige. Brøndum har et stort udvalg af maskiner til damprengøring, som ikke alene er effektivt, men som også overflødiggør brugen af skadelige kemikalier.

 

Dette indhold er sponseret.

 

 

 

Det kan virke paradoksalt, at sundhedssektoren er et af de steder, hvor der er absolut højest smitterisiko. Det er naturligvis fordi det er samlingssted for mennesker med behov for medicinsk behandling, hvilket kan betyde, at de bærer på smitte, eller er svækkede og dermed selv er ekstra modtagelige for smitten. De mange besøgende på hospitalsgangene kan også bære en masse vira og bakterier ind. En forkølelse, der virker som ingenting, kan pludseligt få alvorlige konsekvenser for en person med et svækket immunforsvar. Der har derfor også været fokus på at forhindre smitte på hospitaler, siden man lærte hvordan. Men flere faktorer gør, at behovet for god hygiejne og smitteforebyggelse på hospitalerne er større end nogensinde før.

Centralisering og vækst

Hospitalerne har vokset sig større, og de dækker nu et langt bredere udsnit af befolkningen, efter man besluttede at centralisere sundhedsbehandlingen i de store byer. Det har sine fordele og ulemper, men faktum er, at med flere mennesker fra flere landsdele vil der bæres flere smittekilder ind. Hospitalerne er i dag mere end nogensinde før et knudepunkt for smittekilder, hvilket gør en effektiv rengøring essentiel for at reducere smitten mest muligt. Rengøringsmaskiner fra V. Brøndum tager udfordringen op og giver mulighed for at holde hygiejnen helt i top.

 

Resistente smittekilder

Man har de seneste år fået øjnene op for, at et overdrevent medicinforbrug skaber resistente smittekilder. Hospitalerne er her et kritisk punkt, både når det gælder årsag og virkning. Den store persongennemgang på et hospital giver smitten mulighed for at sprede sig bredt i befolkningen, hvilket giver et øget medicinforbrug. Dette fører så til mere resistente smittekilder, som kan være katastrofale, hvis de spreder sig blandt mennesker med svækket immunforsvar. For at holde de mere genstridige smittekilder nede, er de rette rengøringsmaskiner vigtige. Brøndum har et stort udvalg af maskiner til damprengøring, som ikke alene er effektivt, men som også overflødiggør brugen af skadelige kemikalier.

 

Dette indhold er sponseret.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply