Bilka kalder alle Fortnite-fans

Så er chancen her for at give din Fortnite-fan derhjemme en ordentlig én på opleveren. Vær med, når Bilka åbner dørene for en gennemført spændende Fortnite-event!

Kender du én, der bare går en lille smule op i Fortnite? Eller måske endda en inkarneret fan? Så er det værd at lægge vejen forbi Bilka, når Hypermarkedet åbner for en Fortnite-event, som byder på masser af spændende oplevelser for både drenge, piger og forældre.

“Fortnite-spillet er en kæmpe succes, og derfor laver vi nu vores første landsdækkende Fortnite Live-tour. Vi glæder os til at tage imod de mange Fortnite-fans derude – og satser på et stort fremmøde,” siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

 

Virtual Reality, Dance Battle og quiz

Fortnite Battle Royale blev udgivet i september 2017, men har allerede taget verden med storm og tæller i dag langt over 100 millioner brugere. Heriblandt også flere verdensstjerner. Noget af det, der gør spillet til en ekstra stor oplevelse, er det virkelighedstro og farverige univers, og netop dét er udnyttet til fulde til Bilkas event. Her får du nemlig mulighed for at spille spillet med VR-briller.

Med til det populære spil hører desuden de episke danse, som spillerne danser efter en sejr. Dansene har fået deres helt eget liv, blandt andet på danseskoler, så det skal de selvfølgelig også have til eventen i Bilka. Her vil du kunne deltage i dance battles med storskærm.

Gennem hele eventen kan der også dystes på Fortnite-viden i en spændende quiz, og der er mulighed for at vinde masser af gode præmier.

“Vi synes, det er en fantastisk idé at gøre Fortnite til en fælles oplevelse for både forældre og børn. Og så er det også en oplagt mulighed for – som forælder – at få et indblik i noget af det, der optager ens barn allermest,” tilføjer Nicki Stougaard.

Eventen turnerer rundt til landets forskellige hypermarkeder i perioden søndag 10. februar til tirsdag 19. februar fra kl. 12:00 til 16:00. Se tidsplan for nærmere information.

Eventen kræver ingen tilmelding og er gratis.

 

TOURPLAN: 

Søndag d. 10. februar kl. 12-16 – Bilka Esbjerg
Mandag d. 11. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Kolding & Bilka Vejle
Tirsdag d. 12. februar 2019 kl. 12- 16 – Bilka Horsens & Bilka Sønderborg
Onsdag d. 13. februar 2019 kl. 12-16 –  Bilka Tilst & Bilka Odense
Torsdag d. 14. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Herning & Bilka Slagelse
Fredag d. 15. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Holstebro & Bilka Næstved
Lørdag d. 16. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Viborg & Bilka Hillerød
Søndag d. 17. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Randers & Bilka One Stop Fields
Mandag d. 18. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Skalborg & Bilka Hundige
Tirsdag d. 19. februar 2019 kl. 12-16 – A-Z Hjørring & Bilka Ishøj

 

Læs mere på: https://www.bilka.dk/fortnite

Så er chancen her for at give din Fortnite-fan derhjemme en ordentlig én på opleveren. Vær med, når Bilka åbner dørene for en gennemført spændende Fortnite-event!

Kender du én, der bare går en lille smule op i Fortnite? Eller måske endda en inkarneret fan? Så er det værd at lægge vejen forbi Bilka, når Hypermarkedet åbner for en Fortnite-event, som byder på masser af spændende oplevelser for både drenge, piger og forældre.

“Fortnite-spillet er en kæmpe succes, og derfor laver vi nu vores første landsdækkende Fortnite Live-tour. Vi glæder os til at tage imod de mange Fortnite-fans derude – og satser på et stort fremmøde,” siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

 

Virtual Reality, Dance Battle og quiz

Fortnite Battle Royale blev udgivet i september 2017, men har allerede taget verden med storm og tæller i dag langt over 100 millioner brugere. Heriblandt også flere verdensstjerner. Noget af det, der gør spillet til en ekstra stor oplevelse, er det virkelighedstro og farverige univers, og netop dét er udnyttet til fulde til Bilkas event. Her får du nemlig mulighed for at spille spillet med VR-briller.

Med til det populære spil hører desuden de episke danse, som spillerne danser efter en sejr. Dansene har fået deres helt eget liv, blandt andet på danseskoler, så det skal de selvfølgelig også have til eventen i Bilka. Her vil du kunne deltage i dance battles med storskærm.

Gennem hele eventen kan der også dystes på Fortnite-viden i en spændende quiz, og der er mulighed for at vinde masser af gode præmier.

“Vi synes, det er en fantastisk idé at gøre Fortnite til en fælles oplevelse for både forældre og børn. Og så er det også en oplagt mulighed for – som forælder – at få et indblik i noget af det, der optager ens barn allermest,” tilføjer Nicki Stougaard.

Eventen turnerer rundt til landets forskellige hypermarkeder i perioden søndag 10. februar til tirsdag 19. februar fra kl. 12:00 til 16:00. Se tidsplan for nærmere information.

Eventen kræver ingen tilmelding og er gratis.

 

TOURPLAN: 

Søndag d. 10. februar kl. 12-16 – Bilka Esbjerg
Mandag d. 11. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Kolding & Bilka Vejle
Tirsdag d. 12. februar 2019 kl. 12- 16 – Bilka Horsens & Bilka Sønderborg
Onsdag d. 13. februar 2019 kl. 12-16 –  Bilka Tilst & Bilka Odense
Torsdag d. 14. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Herning & Bilka Slagelse
Fredag d. 15. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Holstebro & Bilka Næstved
Lørdag d. 16. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Viborg & Bilka Hillerød
Søndag d. 17. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Randers & Bilka One Stop Fields
Mandag d. 18. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Skalborg & Bilka Hundige
Tirsdag d. 19. februar 2019 kl. 12-16 – A-Z Hjørring & Bilka Ishøj

 

Læs mere på: https://www.bilka.dk/fortnite

Be the first to comment

Leave a Reply