Besparelse på blækniveauet

Printeren spytter dine udskrivninger ud, men tonerne på farverne på tegnene er falmende. Når udskrivningen ser sådan ud, så ved du, at tiden er inde til at få skiftet dine blækpatroner. Det kan være du har et lille lager liggende i skabet på kontoret eller i en kasse ved siden af printeren. Med en udskiftning af blækpatronerne skal du have købt nogle nye til næste gang, du løber ind i samme situation. Knappen lyser på printeren, som fortæller dig, at det er på tide med en udskiftning. Men du kan godt vente lidt med at udskifte dine patroner, selvom knappen lyser.

Gode råd til besparelse

Der er forskellige muligheder, når du gerne vil vente lidt med at udskifte blækpatronerne. Herunder kan du se 3 gode råd til, hvordan du kan spare på blækket til din printer:

  • Undgå at slukke printeren
  • Udskriv dine fotos online
  • Gråtone

Du kan spare på blækket i dine patroner, hvis du undgår at slukker din printer. De fleste printere igangsætter nemlig en renseproces, når den bliver tændt.
Hvis du skal bruge fotos til barnedåbsinvitationer eller fødselsdage, hvor du vil lave en collage, så udskriv dine fotos online. Det sparer dig for blækket i dine egne patroner. Er det blot et enkelt foto, så kan du sagtens benytte din egen printer.
Skal du have udskrevet flybilletter eller andet fra nettet, kan du med fordel anvende din printers gråtonefunktion, der sparer på dine farvede blækpatroner.

Dit behov

Uanset hvordan du bruger de 3 gode råd, så er det også vigtigt, at du overvejer, hvad netop dit behov er, når du skal printe. Ved hver udskrift sætter du blækpatronerne i deres funktion, og det medfører ikke en besparelse på dit blæk. Hvis du dog har behov for at have et lille lager derhjemme til den dag, hvor du virkelig mangler, så læs mere om blækpatroner her.

Dette indhold er sponseret.

Printeren spytter dine udskrivninger ud, men tonerne på farverne på tegnene er falmende. Når udskrivningen ser sådan ud, så ved du, at tiden er inde til at få skiftet dine blækpatroner. Det kan være du har et lille lager liggende i skabet på kontoret eller i en kasse ved siden af printeren. Med en udskiftning af blækpatronerne skal du have købt nogle nye til næste gang, du løber ind i samme situation. Knappen lyser på printeren, som fortæller dig, at det er på tide med en udskiftning. Men du kan godt vente lidt med at udskifte dine patroner, selvom knappen lyser.

Gode råd til besparelse

Der er forskellige muligheder, når du gerne vil vente lidt med at udskifte blækpatronerne. Herunder kan du se 3 gode råd til, hvordan du kan spare på blækket til din printer:

  • Undgå at slukke printeren
  • Udskriv dine fotos online
  • Gråtone

Du kan spare på blækket i dine patroner, hvis du undgår at slukker din printer. De fleste printere igangsætter nemlig en renseproces, når den bliver tændt.
Hvis du skal bruge fotos til barnedåbsinvitationer eller fødselsdage, hvor du vil lave en collage, så udskriv dine fotos online. Det sparer dig for blækket i dine egne patroner. Er det blot et enkelt foto, så kan du sagtens benytte din egen printer.
Skal du have udskrevet flybilletter eller andet fra nettet, kan du med fordel anvende din printers gråtonefunktion, der sparer på dine farvede blækpatroner.

Dit behov

Uanset hvordan du bruger de 3 gode råd, så er det også vigtigt, at du overvejer, hvad netop dit behov er, når du skal printe. Ved hver udskrift sætter du blækpatronerne i deres funktion, og det medfører ikke en besparelse på dit blæk. Hvis du dog har behov for at have et lille lager derhjemme til den dag, hvor du virkelig mangler, så læs mere om blækpatroner her.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply